(Φωτο)- Η Ιωάννα Τούνη δίνει στο καλοκαίρι άλλο νόημα

Για την Ιωάννα Τούνη οι συστάσεις είναι περιττές. Και όταν είναι να αναφερθούμε στις αναρτήσεις της στο Instagram, είναι περιττά και τα λόγια, αφού οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά – δεν είναι υπερβολή – να πούμε πως είναι η φίρμα του ελληνικού Instagram και ξέρει πολύ καλά και πώς να αναστατώνει τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά και πώς να συζητούνται οι αναρτήσεις της. Άλλωστε, κάθε φορά που ανεβάζει μια φωτογραφία της στο λογαριασμό της, τα σχόλια «πέφτουν» βροχή, ενώ τις περισσότερες φορές γίνονται θέμα συζήτησης.

Χειμώνα ή καλοκαίρι, η Τούνη ξέρει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον όσων την ακολουθούν στο Instagram. Ωστόσο, οι αναρτήσεις της με μαγιό είναι εκείνες που τα «σπάνε», αφού εκτός από το ο, τι είναι «καυτές» αναδεικνύουν και το εντυπωσιακό της κορμί.

Και αν πολλοί τη σχολιάζουν αρνητικά, εκείνη αρκείται να πει: «πως αν ασχολούταν με όσα λέγονται για εκείνη, δεν θα είχε χρόνο ούτε για νύχια». Πάντως, αν και είμαστε στις αρχές του καλοκαιριού, η Ιωάννα Τούνη βρήκε χρόνο να δημοσιεύσει νέες φωτογραφίες της με μαγιό που είναι… φωτιά!