(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Επίσκεψη στο Σαντομέρι πραγματοποίησε ο δήμαρχος Σπ.Μυλωνάς – Για τα χρόνια προβλήματα

advertisement

Την Κοινότητα Σαντομερίου επισκέφτηκε το Σάββατο το απόγευμα 4 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν. Μυλωνάς. Στην συνάντηση τον συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κυριάκος Ορλώφ, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Νικολίτσα Σουλούκου, η Συνεργάτιδα του Δημάρχου Άρτεμις Ζάγουρα, ενώ την συζήτηση συντόνισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Κουνάβης.

Εκεί τους περίμενε ο Πρόεδρος της Κοινότητας , Γιώργος Διαμαντόπουλος, και πραγματοποιήθηκε επί τόπου επίσκεψη σε όλα τα σημεία του χωριού προκειμένου να καταγραφούν όλα τα χρόνια προβλήματα και να δρομολογηθεί σταδιακά η αποκατάστασή τους.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συζήτηση σε εξωτερικό χώρο καφενείου με κατοίκους όπου και τέθηκαν σοβαρά προβλήματα που ζητούν άμεση λύση, όπως η ύδρευση, αγροτικοί δρόμοι οι οποίοι έχουν εγκαταλειφθεί χρόνια τώρα με αποτέλεσμα να εμποδίζεται σε σημαντικό βαθμό η δραστηριότητα των ανθρώπων εκεί, η καθαριότητα, ο ηλεκτροφωτισμός και άλλα.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και έχουμε ευθύνη να το διαχειριζόμαστε σωστά και να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξοικονόμησή του, ενώ μίλησε και για την αγροτική οδοποιία τονίζοντας ότι έχει πραγματοποιηθεί διακήρυξη δημοπρασίας για το έργο επίστρωση αγροτικών οδών Ωλενίας και μέσα στον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουν οι εργασίες. «Βασική επιδίωξη της δημοτικής αρχής είναι η άμεση επαφή με τον πολίτη και η καταγραφή κάθε αιτήματος», τόνισε ο κος Μυλωνάς.