ΠΑΤΡΑ: Δυο νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Νοσοκομείου του Ρίου – Διασωληνώθηκε ασθενής από τη Ζάκυνθο

Δυο νέα κρούσματα covid -19 νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Παναγία η Βοήθεια” στο Ρίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, πρόκειται για ένα 67χρονος κάτοικος Πατρών από τη Βόρεια Ήπειρο και έναν 38χρονο που εμφάνισαν συμπτώματα του κορονοϊού, υπεβλήθησαν σε τέστ και βγήκαν θετικοί στον ιό. Ο 38χρονος αρχικά νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών “Ο ‘Αγιος Ανδρέας”, με υποκείμενο αιμοτολογικό νόσημα. Αφού διαπιστώθηκε πως έχει προσβληθεί από τον covid – 19, αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου εισήχθη για νοσηλεία στη Μονάδα Αρνητικής πίεσης.

Την ίδια ώρα, το περιστατικό κορονοϊού – άνδρας 72 ετών από τη Ζάκυνθο – που μεταφέρθηκε χθες Πέμπτη από το νησί του Ιονίου στο ΠΓΝΠ, διασωληνώθηκε. Ο ηλικιωμένος προσφάτων επέστρεψε από τη Γερμανία, το προηγούμενο Σάββατο ανέβασε πυρετό και την Κυριακή επισκέφτηκε το Γ.Ν. Ζακύνθου, όπου του έγινε τέστ κορονοϊου και διεγνώσθη θετικός.

 

Υπενθυμίζεται πως ένα ακόμα άτομα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο αναφοράς του Ρίου. Είναι ο 68χρονος Αλβανικής καταγωγής, που διαμένει μόνιμα στην Πάτρα και βγήκε θετικός στο τέστ, μετά την επιστροφή του από την Αλβανία. Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν, η σύζυγος και ο γιος του, που παραμένουν σε κατ’ οικον καραντίνα.