ΑΧΑΪΑ:Η Αστυνομία για τη ληστεία σε ΕΛΤΑ της Πάτρας – Συλλήψεις για κλοπή και ναρκωτικά

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί στην Πάτρα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κράνη, εισήλθαν σε υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ., που βρισκόταν σε λειτουργία και με την απειλή όπλου (τύπου πιστολιού) αφαίρεσαν από το ταμείο το χρηματικό ποσό των (3.834) ευρώ. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών στο πλαίσιο αναζητήσεων των δραστών, εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα μια κλεμμένη μοτοσικλέτα, με την οποία διέφυγαν οι δράστες. Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, έπειτα από τροχαίο ατύχημα, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (19) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαραίτητη ιατρική συνταγή.

Σύλληψη  για καταδικαστική

απόφαση Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αργοστολίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Σύλληψη για παραεμπόριο

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (92) τεμάχια βιομηχανικών προϊόντων (κουρευτικές μηχανές, κατσαβίδια, ψαλίδες κλαδέματος, μαχαίρια, υαλοκαθαριστήρες αυτοκινήτου) τα οποία διάθετε προς πώληση, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.

Συλλήψεις  για παράνομη διαμονή στην Χώρα

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Πατρών, στο ύψος του Αιγίου, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, επτά αλλοδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στην Χώρα.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από χώρο καταστήματος – κέντρου διασκεδάσεως δέκα μεταλλικά πλαίσια, συνολικής αξίας (600) ευρώ και μεταλλικά αντικείμενα (βίδες κλπ).

Σύλληψη αλλοδαπού για μέθη

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε όχημα, υπό την επήρεια μέθης.