Κύπρος: Άνδρας πήγε γυμνός σε φαρμακείο – Αντιδράσεις για σέλφι αστυνομικού με τον συλληφθέντα

Μπροστά σε μία μάλλον ασυνήθιστη εικόνα, βρέθηκαν χθες το πρωί πολίτες στη Λεμεσό, που αντίκρυσαν έναν άνδρα να κυκλοφορεί γυμνός, στους δρόμους της πόλης.

Ο εν λόγω άντρας, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες οι οποίες έχουν τύχει της απαραίτητης επεξεργασίας, περπατούσε γυμνός σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού ενώ κάποια στιγμή εισήλθε σε φαρμακείο οπού στάθηκε στην ουρά για να εξυπηρετηθεί.

Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Μέλη της Άμεσης Επέμβασης, προχώρησαν στην σύλληψη του ενώ εκδόθηκε διάταγμα, για εξέταση του από ψυχίατρο.

Σχετικό βίντεο μάλιστα έκανε τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

 

Δυσαρέσκεια στις Αρχές

Οδηγίες για πειθαρχική έρευνα δόθηκαν από τον νέο Αρχηγό της Αστυνομίας Στέλιο Παπαθεοδώρου, για το περιστατικό που έφερε αντιδράσεις χθες και αφορά Aστυνομικό που έβγαλε selfie με κρατούμενο.

Με το «καλημέρα» της ανάληψης των νέων του καθηκόντων ο Στέλιος Παπαθεοδώρου, αναγκάστηκε να απολογηθεί δημόσια, ενώ το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στην ηγεσία της Δύναμης.

Στην φωτογραφία καταγράφεται ο αστυνομικός, να βγάζει selfie με άντρα ο οποίος συνελήφθη, αφού κυκλοφορούσε γυμνός στους δρόμους της Λεμεσού.

Η εικόνα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο προκάλεσε τις αντιδράσεις πολιτών στα κοινωνικά δίκτυα.

Μιλώντας στη Cyprus Times, ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού, ανέφερε ότι άμεσα δόθηκαν οδηγίες από τον Αρχηγό για πειθαρχική έρευνα.

Κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό που έφερε σωρεία αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ.Στυλιανού επισήμανε ότι «είναι από τις ενέργειες που δεν μας ικανοποιούν και δεν αντικατοπτρίζουν την πλειοψηφία των μελών της Αστυνομίας».

 

 

ΠΗΓΗ: epoli.gr από cyprustimes.gr