ΑΧΑΪΑ: «Η Πεντάμορφη και το Τέρας»- Σήμερα από το Πρότυπο Ωδείο Αιγίου

Μια ιστορία όμορφη και συγκινητική για κάποιον πρίγκηπα περήφανο και αλαζονικό που η ζωή του φέρνει τιμωρία σκληρή! Επρεπε να μάθει στη ζωή να κάνει το καλό, να αγαπήσει και να αγαπηθεί, να γίνει ήρωας, να θυσιαστεί και επειδή αγάπησε να σωθεί. Η Μπέλ μια νεαρή κοπέλα, φυλακίζεται από το Τέρας στο κάστρο του, ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση του πατέρα της. Παρά το φόβο της, γίνεται φίλη με το στοιχειωμένο προσωπικό του παλατιού και μαθαίνει να προσπερνά την εξωτερική εμφάνιση του Τέρατος διακρίνοντας την αληθινή καρδιά του Πρίγκηπα που κρύβεται μέσα του!

Ενα έργο με εξαιρετικούς συμβολισμούς και σπουδαία μηνύματα για μικρούς, μεγάλους και για όσους μπορούν και θέλουν να βλέπουν με την καρδιά και την ψυχή πέρα από τα προφανή!

Με 56 άτομα επί σκηνής σε σκηνοθετική καθοδήγηση Αγγελικής Αργυροπούλου, φωνητική προετοιμασία Χρύσας Πανταζοπούλου, επιμέλεια κίνησης Αγγελικής Πετροπούλου- Κικής Ρόζου και κατασκευή σκηνικών – κοστουμιών Αλέξη Ασημακόπουλου, ένα θέαμα βασισμένο αποκλειστικά στο ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής μας φέρνει μια νότα αισιοδοξίας μετά τη δύσκολή περίοδο που όλοι μαζί περάσαμε!

Μέρος των εσόδων των παραστάσεων θα διατεθεί στο ΕΚΑΜΕ.

Είσοδος 5 ευρώ.”