ΠΑΤΡΑ: Αναιρέσεις 2020 – Οι ζωές μας είναι απαραίτητες, ο καπιταλισμός όχι – Στις 4 Ιουλίου

Ξεκινήσαμε δυναμικά και συνεχίζουμε! Αν και γνωρίζουμε πως οι συνθήκες επιτάσσουν αναπροσαρμογές, δεν σκοπεύουμε να αναστείλουμε τη δράση μας. Παρότι λοιπόν δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε το Φεστιβάλ μας με τον καθιερωμένο τρόπο, αναζητούμε δρόμους ανατρεπτικής πολιτιστικής και πολιτικής έκφρασης. Οι Αναιρέσεις κατεβαίνουν στις γειτονιές σχεδιάζοντας μια σειρά πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Η δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων των Αναιρέσεων 2020 στην Πάτρα θα είναι στο Θεατράκι Φάρου (τέρμα Τριών Ναυάρχων) το Σάββατο 4/7 από τις 7.30μμ.  Το αναλυτικό πρόγραμμα της δεύτερης μέρας :

19.30  |  Πολιτική εκδήλωση με θέμα :  «Τέχνη που απελευθερώνει ή που χειραγωγεί; Το πολιτιστικό ερώτημα και ποιος θα το απαντήσει»

«Η τέχνη μπορεί να πάρει θέση στο πλευρό των πολλών και να αποθέσει τη μοίρα τους στα ίδια τους τα χέρια». Εργαζόμενοι στην Τέχνη θα συζητήσουν μαζί μας για τον πολιτισμό, για τις συνθήκες εργασίας και τις διεκδικήσεις τους. Ταυτόχρονα προσπαθούμε να ψηλαφίσουμε μια στρατηγική απάντηση για τον αναγκαίο πολιτισμό στο σήμερα, για τον Πολιτισμό της Ανατροπής που θα συμβάλλει στην κατεύθυνση συνολικής αλλαγής του κόσμου και της κοινωνίας.

Συζητάμε με τους :

Δημήτρη Γκιούλο, Μεταφραστή και Συγγραφέα

Κική Μπαρμπαβασίλογλου, Θεατρολόγο και μέλος της Συνέλευσης Αγωνιζόμενων Ηθοποιών

Ξένια Μπολότση, μέλος νΚΑ Πάτρας

21.30  |  Χιπ Χοπ live με τους :

Ρήτορας (Viva La Revolucion) ,R.O.T., Μυστήριος Τύπος, Dualfo – Orich + οpen mics

23.30  | DJ set με τον Type Ψ

Στο χώρο θα λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων βιβλιοπωλείο με ποικιλία τίτλων και εκδόσεων , θεματικά περίπτερα και μπαρ οικονομικής ενίσχυσης. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα διατίθενται κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης.

Σας περιμένουμε!