Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Λάθος που παρέμεινε ο Καμμένος υπουργός της κυβέρνησής μας

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «λάθος» την αποστροφή του Αλέξη Τσίπρα για «βρώμικο ‘89» – Επίσης χαρακτήρισε μια κυβέρνηση ή ένα κόμμα να θέλει να ελέγξει τους αρμούς της εξουσίας
Αποστάσεις από την αποστροφή του Αλέξη Τσίπρα περί «βρώμικου ‘89» κρατά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, κάνοντας λόγο για λάθος σύγκριση, ενώ πρόσθεσε ότι δεν είναι βρώμικο όταν προσπαθεί κάποιος για την κάθαρση.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά», ο κ. Παπαδόπουλος χαρακτήρισε λάθος την παραμονή του Πάνου Καμμένου στη θέση του υπουργού Άμυνας μετά τη συμφωνία των Πρεσπών, όταν ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ έπαιρνε πρωτοβουλίες που ήταν σε αντίθετη κατεύθυνση με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τον σάλο που έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τα όσα συνέβαιναν την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και οι πολιτικοί να αποφεύγουν τις παρεμβάσεις ενώ σημείωσε πως κάποιοι στο κόμμα θέλανε μια πιο γρήγορη απονομή της Δικαιοσύνης ενώ είπε πως τον ενοχλούν και αισθητικά τα περί αρμών της εξουσίας. Σε αυτό το πλαίσιο χαρακτήρισε λάθος μια κυβέρνηση ή ένα κόμμα να θέλει να ελέγξει τους αρμούς της εξουσίας.

Για το ενδεχόμενο αποπομπής του Νίκου Παππά, ο βουλευτής υποστήριξε ότι τέτοιες αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται συλλογικά, ενώ για το νομοσχέδιο για τις συναθροίσεις είπε πως θα πρέπει να αποφύγουμε τους ακραίους χαρακτηρισμούς και να δούμε την ουσία. Ζήτησε βελτιώσεις στο νομοσχέδιο ώστε να βρεθεί και χρυσή τομή.