Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι ξανά ερωτευμένη

Σελίδα στη ζωή της γύρισε η Ελεονώρα Ζουγανέλη και, σύμφωνα με αποκαλύψεις, είναι ερωτευμένη με γνωστό δικηγόρο. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ότι τον γνωρίζει προσωπικά, της τον έχει συστήσει ο σύζυγός της ο Θέμης Σοφός και είναι ένας εξαιρετικός δικηγόρος!

Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε:«Είναι ο Σπύρος Δημητρίου. Προσωπικά τον γνωρίζω. Μου τον έχει συστήσει ο Θέμης. Επικοινώνησε μαζί μας και η Ζήνα Κουτσελίνη που μας είπε πως τον έχει φιλοξενήσει συχνά στις εκπομπές της. Είναι πολύ καλό παιδί και πολύ καλός δικηγόρος της νέας γενιάς»!

Spyros_Dimitriou1
Spyros_Dimitriou
O Σπύρος Δημητρίου είναι ο νέος σύντροφος της Ελεονώρας Ζουγανέλη

 

Ο φωτογραφικός φακός του «ΟΚ!» την απαθανάτισε με τον νέο γοητευτικό –δικηγόρο στο επάγγελμα- σύντροφό της σε απόδρασή τους στα Κουφονήσια και οι δυο τους έδειχναν να είναι πολύ δεμένοι.

Στο video, που προβλήθηκε αναφέρεται πως το ζευγάρι πέρασε μαζί τις διακοπές του στα Κουφονήσια, με τους φωτογράφους να τους απαθανατίζουν σε τρυφερές στιγμές. Όπως αναφέρεται μάλιστα στο δημοσίευμα, η Ελεονώρα ταξίδεψε στις Κυκλάδες στις 22 Ιουνίου, μόνη της και λίγο αργότερα έφθασε στο νησί ο σύντροφός της για να της κάνει έκπληξη.