Ελένη Μενεγάκη: Έφτασα το έργο «Ελένη» μέχρι εκεί που ήθελα, δεν ξέρω το μετά

Συγκινημένη εμφανίστηκε στο αντίο της η Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία της εκπομπή μετά από 30 χρόνια τηλεοπτικής καριέρας.

Αν και αρχικά είπε ότι «δεν μπορώ να μιλήσω» μετά το βίντεο που ετοίμασαν οι συνεργάτες της στη συνέχεια προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της.

«Το έργο αυτό που λέγεται “Ελένη» το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα και όπως το ήθελα μέχρι το τέλος» είπε αρχικά εξηγώντας ότι «δεν είχα είχα καταφέρει να σκεφτώ πώς εγώ θα ήμουν σε αυτό το τέλος».

 

«Ποτέ δεν είχα σκεφτεί τι ήθελα να σας πω. Ποτέ δεν είχα χαρτιά μπροστά μου, είναι αυτά που έχει μέσα η ψυχή μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε από όλα τα χρόνια που κάναμε παρέα, είναι ότι όλα αυτά ήταν αληθινά».

«Σε αυτή τη διαδρομή την ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου» συνέχισε ευχαριστώντας όλους «εκείνους που είχαν την υπομονή» να είναι μαζί της.

«Την ιστορία την έγραψαν οι άνθρωποι και την γράφουμε παρέα. Εγώ έφτασα μέχρι εδώ γιατί οι παρέες μου ήταν καταπληκτικές. Δεν έχω συγκίνηση επειδή έκλεισε ένας κύκλος στον ALPHA, είναι κάτι που με συγκινεί αλλά αυτό δεν συμβαίνει στη ζωή μου για πρώτη φορά» πρόσθεσε.

Μιλώντας για το μέλλον της η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τη «συμβουλή» από τους τηλεθεατές «μου είπατε να σας λέω αλήθεια αλλά κάθε φορά κρατάω κάτι για μένα» είπε ότι «αν κάτι μπορώ να σας πω είναι οτι δεν ξέρω το μετά».

«Και να γυρίσω και να μην γυρίσω δεν έχει αξία. Θα έχω αλλάξει εγώ, αλλάζω αλλάζω όπως αλλάζετε εσείς. Το πώς θα με βρει το μετά δεν έχει αξία» συμπλήρωσε.

Μιλώντας για την καριέρα της στην τηλέοραση παραδέχθηκε ότι «κλείνει ένα κεφάλαιο τεράστιο πολύ τεράστιο για μένα» εξομολογούμαι ότι «δεν περίμενα ποτέ ότι θα έφτανα τόσο μακριά, ξεπέρασα και τα δικά μου όρια».

Η Ελένη Μενεγάκη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους συνεργάτης λέγοντας ότι «εγώ δεν θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πάντα ανθρώπους δίπλα μου για να μαθαίνω, αν δεν είχα διαφωνήσει μαζί τους. Πόσα ευχαριστώ να πω».

Κλείνοντας το μονόλογό της είπε με νόημα ότι «τα κανάλια έχουν βρει τρόπους να προχωρούν με νέες ιδέες και νέους ανθρώπους».