ΠΑΤΡΑ: Συνελήφθη ο κρατούμενος του Αγ. Στεφάνου που κατάπιε ναρκωτικά και πήγε νοσοκομείο – Συνολικά 22 «φιξάκια» με ουσίες!

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Πατρών, ένας έγκλειστος φυλακών, για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα, με τη μέθοδο της κατάποσης.

Πρόκειται για ένα αλλοδαπό άνδρα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Πατρών, μετήγαγαν τον αλλοδαπό άνδρα από σωφρονιστικό κατάστημα σε νοσηλευτικό ίδρυμα για ιατρικές εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, εσωτερικά του σώματός του διάφορες συσκευασίες.

Κατά την παραμονή του κρατούμενου, στο νοσοκομείο Πάτρας, απέβαλλε από τον οργανισμό του (18) συσκευασίες ναρκωτικών, με τη μορφή σφαιριδίων, που περιείχαν (7,7) γραμμάρια ηρωίνης και (4) συσκευασίες ναρκωτικών που περιείχαν (17) γραμμάρια κάνναβης.

Επιπλέον οι αστυνομικοί, βρήκαν στην κατοχή του δράστη και κατέσχεσαν ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και δυο καλώδια φορτιστή τηλεφώνου.

Ο συλληφθείς αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις μετήχθη στις φυλακές, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.