ΠΑΤΡΑ: Η Χριστίνα Αλεξοπούλου με κυβερνητικούς Βουλευτές στο 8th Regional Growth Conference

Στις εργασίες του 8ου Συνεδρίου Περιφερειακής Ανάπτυξης (8th Regional Growth Conference), θα βρεθεί η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου, την προσεχή Πέμπτη, 2 Ιουλίου.

 

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου, κατόπιν τιμητικής πρόσκλησης, θα συμμετέχει ως εισηγήτρια στη θεματική ενότητα «Βουλευτές σε δράση – Τα τοπικά ζητήματα, οι κοινές λύσεις», στο πλαίσιο της οποίας κυβερνητικοί Βουλευτές από διαφορετικές περιοχές της χώρας, θα αναπτύξουν τα κοινά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνική και οικονομική ζωή των περιφερειών τους.

 

Στη θεματική ενότητα, εκτός από τη Χριστίνα Αλεξοπούλου, συμμετέχουν: η κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, Βουλευτής Κορινθίας, ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Βουλευτής Καβάλας, ο κ. Φώντας Μπαραλιάκος, Βουλευτής Πιερίας, ο κ. Γιάννης Μπούγας, Βουλευτής Φωκίδας και ο κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Be the first to comment on "ΠΑΤΡΑ: Η Χριστίνα Αλεξοπούλου με κυβερνητικούς Βουλευτές στο 8th Regional Growth Conference"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.