Παναθηναϊκός για Βιγιαφάνιες – Θα είναι έκπληξη αν δεν φορέσει την πράσινη φανέλα

Τράβηξε περισσότερο από όσο αναμενόταν και με τα δεδομένα που υπήρχαν αρχικά, ωστόσο, ο Λούκας Βιγιαφάνιες με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα επιστρέψει αυτό το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό.

Οι επαφές των εμπλεκόμενων πλευρών έχουν προχωρήσει και παρά τους… αλλοπρόσαλους χειρισμούς της Μαζατλάν στην υπόθεση αποδέσμευσης του 28χρονου μεσοεπιθετικού, είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του «Βίγια» στο «τριφύλλι».

Αυτό υποστηρίζουν οι Μεξικάνοι, αυτό πιστεύουν στο «πράσινο στρατόπεδο», αυτό λέει από την πρώτη στιγμή του θέματος και ο ποδοσφαιριστής.

Από την στιγμή που η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει θέσει ως προτεραιότητα την επιστροφή του Αργεντινού για λόγους ποδοσφαιρικούς αλλά και επικοινωνιακούς, από την στιγμή που η Μαζατλάν θέλει να γλιτώσει το συμβόλαιό του παίκτη που έχει ως… μονόδρομο τον Παναθηναϊκό, θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν δεν ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα ο Βιγιαφάνιες.

Η υπόθεσή του, πάντως, θυμίζει αρκετά εκείνη του περυσινού καλοκαιριού όταν ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να πάρει τον Ζαχίντ δανεικό από το ΑΠΟΕΛ. Τότε, χωρίς να διαθέτει τα οικονομικά εφόδια του σήμερα, το «τριφύλλι» έφτασε σε συμφωνία με τους Κύπριους μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα συζητήσεων.

Σε αυτές τις περιπτώσεις και όταν άπαντες προσπαθούν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση, χρειάζεται πάντα χρόνο για να επέλθει η οριστική συμφωνία. Πόσω μάλλον όταν στην απέναντι πλευρά του τραπεζιού, βρίσκεται ένας σύλλογος από το Μεξικό…

Πηγή: gazzetta.gr