(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η Κίνηση «Πρόταση» με μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, στον ειδυλλιακό χώρο του ΠΑΡΚΟΥ της ΕΙΡΗΝΗΣ στην Πανεπιστημιούπολη Πατρών, η Κίνηση «ΠΡΟΤΑΣΗ» έστειλε το μήνυμά της για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών με ένα «μανιφέστο»-ΠΡΟΤΑΣΗ , ανοίγοντας ένα διάλογο για την πρόληψη και την ποιότητα ζωής! Η ημέρα ήταν απλά η αφορμή για την εκδήλωση, γιατί ο αντίλογος απέναντι στην εξάρτηση είναι καθημερινή υπόθεση και οι αγώνες για την αντιμετώπιση της συνεχείς και πολυεπίπεδοι!

Ο στόχος της συνεστίασης να συναντηθούμε με τους φίλους της πρόληψης, να συστρατευτούμε ξανά μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν, να βρούμε και πάλι τη θέση μας στην πρόληψη των εξαρτήσεων, και να απαντήσουμε στην ημέρα αυτή κάνοντας πρόταση για έναν άλλον τρόπο ζωής, επιτεύχθηκε απόλυτα. Μαζί μας στην προσπάθεια αυτή εθελοντές, φίλοι, συνεργάτες και αρωγά μέλη του φορέα, που χρόνια στηρίζουν το έργο της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ», εκπρόσωποι συλλογικοτήτων και κοινωνικών φορέων της πόλης.

Ο στόχος του φορέα για οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων που υλοποιεί, επιτεύχθηκε επίσης, χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση τόσο των συνδαιτυμόνων, των δωροθετών για την λαχειοφόρο αγορά με προσφορά 2 χειροποίητων γυναικείων τσαντών από εθελοντές της Κίνησης και ενός ποδηλάτου ενηλίκων από τον κ. Μανιατόπουλο, του κ. Στόλλα για την ηχητική επένδυση, όσο και του χώρου φιλοξενίας της συνεστίασης.

Οι μουσικοί Κώστας Καϊτζής και Νίκος Σιδέρης δημιούργησαν ένα ευχάριστο κλίμα διασκέδασης που σκόρπισε κέφι και χορό, πάντα με τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι και σας περιμένουμε στο καλοκαιρινό παζάρι που θα υλοποιήσουμε στην πλαζ στις 4 και 5 Ιουλίου 2020 και ώρες 19:00-22:00.