ΑΧΑΪΑ: Νέα υπόθεση απάτης απασχολεί την Αστυνομία – «Βούτηξε» χιλιάδες ευρώ – Σωρεία συλλήψεων για ναρκωτικά

Συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για κλοπή.

Για μέθη
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε όχημα, υπό την επήρεια μέθης.

Για απάτη

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος υπέκλεψε από πολίτη τους κωδικούς τραπεζικής εφαρμογής και πραγματοποίησε συναλλαγές από λογαριασμούς του, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των (25.032) ευρώ.

Για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε όχημα που επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέσα σε πλαστικό δοχείο μία συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους (30) γραμμαρίων.

Για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένας πτυσσόμενος σουγιάς και δύο γραμμάρια κάνναβης.