ΠΑΤΡΑ: Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Στις 20 Νοεμβρίου

Η έναρξη της 23η Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) είναι προγραμματισμένη για τις 20 Νοεμβρίου 2020.

Η ΕΕΔΕ συγκαταλέγεται σήμερα στα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου. Κατά τη διάρκεια της 50χρονης και πλέον λειτουργίας της, η ΕΕΔΕ καλύπτει τις τελευταίες τάσεις της αγοράς σε θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης Στελεχών Επιχειρήσεων, προσφέροντας προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες τους.
Στόχος της είναι να προσφέρει εκπαίδευση που ανταποκρίνεται στις ουσιαστικές ανάγκες των εταιριών σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας και η επιτυχία της ΕΕΔΕ αποδεικνύεται από την θερμή υποστήριξη των επιχειρήσεων.
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης. Απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης.
Το πρόγραμμα είναι καταξιωμένο εδώ και 31 χρόνια στο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον με περισσότερες από 2.000 εταιρίες που έχουν εμπιστευθεί την εκπαίδευση των στελεχών τους και 4.500 στελέχη που έχουν αποφοιτήσει πανελλαδικά σε 30 πόλεις. Διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται στα Ελληνικά κάθε δεύτερη εβδομάδα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί).
Στο link http://www.eede.gr/uploads/files/MBA_Testimonials.pdf αναφέρονται τα testimonials στελεχών που έχουν παρακολουθήσει το Πρόγραμμα με τις απόψεις τους και τα οφέλη που αποκόμισαν από το πρόγραμμα.
Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ. Για συμμετοχές έως και τις 31 Ιουλίου 2020, ισχύει η έκπτωση σε όλα τα Μεταπτυχιακά και Πιστοποιούμενα Προγράμματα της ΕΕΔΕ της τάξεως του 22%.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο παράρτημα της ΕΕΔΕ στην Πάτρα, Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (πρ. Πλ. Πίνδου), Γούναρη & Αγ. Ανδρέου, 1ος όροφος. Τηλ. 2610 318 573 / 2610 336 352 Fax: 2610 361 517, email: patra@eede.gr, website: www.eede.gr

Be the first to comment on "ΠΑΤΡΑ: Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Στις 20 Νοεμβρίου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.