(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Στο αεροδρόμιο Αράξου ο Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας Β.Παπαγεωργίου – Έλεγχος των μέτρων άφιξης των τουριστών σε αχαρτογράφητα νερά

Κυριακάτικο πρωινό με τον Γεν γραμματέα πολιτικής προστασιας Βασιλη Παπαγεωργιου στο αεροδρόμιο του Αράξου.
Μαζί και ο δήμαρχος κ Μυλωνάς , ο αερολιμενάρχης κ Γκουβιτσας , ο στρατηγός της πυροσβεστικής κ Πετρουτσος
εκπρόσωποι της ελληνικής αστυνομίας , επίσης εκπρόσωποι της 116 π.μ. μαζί με τον γιατρό τους κ Οικονομου ,ο διευθυντής πολιτικής προστασίας της περιφέρειας μας κ Γυφτακης ,και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες
Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η καλύτερη οργάνωση και τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ληφθούν για την ασφαλή υποδοχή των πρώτων πτήσεων τσάρτερ στην COVID-19 εποχή.
Υπάρχει σχέδιο , αλλά είναι μια δύσκολη εξίσωση μετάξι δημόσιας υγείας και οικονομίας που πρέπει στην πράξη να επιλυθεί , γιατί έχουμε ανάγκη από τον τουρισμό πρέπει όμως και να διατηρήσουμε το καλό αποτέλεσμα που πετύχαμε όλοι μαζί.
Η περιφέρεια της δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα το τμήμα δημόσιας υγείας καλείται να συνδράμει με το προσωπικό της και το υγειονομικό υλικό στην μεγάλη αυτή προσπάθεια να αιμοδοτηθει σταθερά ο τουρισμός μας με ασφάλεια.
Πρωτόγνωρες καταστάσεις, αχαρτογράφητα νερά , που πρέπει όλοι μαζί να τα διαβούμε , δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην διατήρηση της υπεύθυνης στάσης για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και με την είσοδο των τουριστών στην περιφέρεια μας.