Θα πέσουν στο λάκκο που σκάβουν

 

Με μια συστηματική εκστρατεία σπίλωσης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και προσωπικά του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα, στην οποία συμμετέχουν τα μεγάλα συγκροτήματα των ΜΜΕ που η παρούσα κυβέρνηση χρηματοδοτεί χωρίς φειδώ, η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να αλλάξει προς όφελός της την πολιτική ατζέντα.
Παλιό το κόλπο, αλλά δεν πρόκειται να πιάσει, καθώς τα αδιέξοδα στα οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κλίκα του Μεγάρου Μαξίμου οδηγούν την κοινωνία, με την αυτοσχέδια και ανεύθυνη πολιτική τους, είναι πια ορατά στον ορίζοντα.
Καθώς οι πολίτες ήδη βρίσκονται αντιμέτωποι με τις επιπτώσεις τους, δεν παρασύρονται από την κατευθυνόμενη μιντιακή καταιγίδα που αγγίζει τα όρια μιας απροσχημάτιστης προπαγάνδας.
Επομένως, ας μην κουράζονται οι οπισθοδρομικοί κυβερνώντες της παλαιάς Δεξιάς και ας μη φθείρονται, χρησιμοποιώντας το παρακράτος των μαφιόζικων υποκλοπών και τις μεθόδους των υπόδικων εκδοτών και επιχειρηματιών που τούς στηρίζουν.
Ας σταματήσουν τώρα αυτόν τον κατήφορο, πριν είναι αργά, πρωτίστως για τους ίδιους. Η μετατροπή της πολιτικής ζωής σε βούρκο, μόνο και μόνο για να αποδράσουν από τις ευθύνες τους για την καταστροφή της πραγματικής οικονομίας, θα τούς ρίξει στο λάκκο που οι ίδιοι σκάβουν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ως η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που εκφράζει όλους ανεξαιρέτως τους προοδευτικούς πολίτες, στέκεται απέναντι στην παλινόρθωση μιας συντηρητικής Δεξιάς από τα παλιά με σκληρό νεοφιλελεύθερο πρόσωπο.
Με τη στήριξη των πολλών θα επαναφέρουμε σύντομα την Ελλάδα στον κεντροαριστερό, φυσικό, προσανατολισμό της, με ένα πρόγραμμα που θα δίνει πειστικές απαντήσεις στον αδυσώπητο νεοφιλελευθερισμό, έχοντας ως στρατηγικό στόχο μας τον σοσιαλισμό με πραγματική δημοκρατία και ελευθερία. Για τους πολλούς…

της Αγγελικής Τσονάκα

 

ΣΣ: Η Αγγελική Τσονάκα είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία