Η Novartis παραδέχτηκε πως έκανε ‘’βρωμοδουλειές’’ στην χώρα μας με αξιωματούχους Έλληνες πολιτικούς

«Η Novartis συμβιβάστηκε με τις ΗΠΑ, αποδεχόμενη να καταβάλει 310 εκ δολάρια για τις αθέμιτες και διεφθαρμένες πρακτικές της στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα με τον πλέον επίσημο τρόπο το Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης αποφάνθηκε ότι η πολυεθνική εταιρεία έκανε τις  ‘’βρωμοδουλειές’’ της με Έλληνες πολιτικούς αξιωματούχους »!

Αυτό είναι το απόσταγμα των δηλώσεων του διακεκριμένου δικηγόρου Παύλου Σαράκη, ο οποίος μίλησε για την εκπομπή το «Μαξίμου Ακούει;», με παρουσιαστή τον Νίκο Νικολόπουλο, η οποία προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 11 το βράδυ, σε 35 περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Οι εξελίξεις στις ΗΠΑ όπως είναι φυσικό αποδομεί τα παπαγαλάκια στην χώρα μας που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο Novartis για πολιτικά πρόσωπα.

Στην εκπομπή υποστηρίχθηκε ότι «είναι απαίτηση του Έλληνα φορολογούμενου να μιμηθεί, η Δικαιοσύνη τις Αμερικανικές διωκτικές αρχές και να τιμωρηθούν παραδειγματικά τα αρπακτικά της εξουσίας και ταυτόχρονα να ζητηθεί από την Novartis η επιστροφή των κλεμμένων…».

Από την πλευρά του ο παρουσιαστής Νίκος Νικολόπουλος επισήμανε ότι :«Αναμφίβολα ο εξωδικαστικός συμβιβασμός της φαρμακοβιομηχανίας Novartis με τις αμερικανικές αρχές, αποτελεί νίκη υπέρ της διαφάνειας και ήττα της διαφθοράς. Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί δικαίωση του τιτάνιου αγώνα που δώσαμε μέσα στη Βουλή, στις εξεταστικές της επιτροπές, στα δικαστήρια και στις τηλεοπτικές εκπομπές…».

Πέραν της Novartis, στην εκπομπή συζητήθηκαν και όλα τα άλλα κορυφαία θέματα της επικαιρότητας. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι καλεσμένοι ανέλυσαν τα υπέρ και τα κατά μιας πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. Η  άποψη του έμπειρου Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος Νίκου Νικολόπουλου είναι πως τελικά στις 20 Σεπτεμβρίου θα έχουμε πρόωρες εκλογές.

Ειδικότερα, ο Νίκος Νικολόπουλος επικαλέστηκε διασταυρωμένες πληροφορίες από το Μαξίμου και προχώρησε στο εξής σχόλιο:

«Η κυβέρνηση ζει το δικό της μύθο…τον μύθο των δημοσκοπήσεων και ‘’μεθυσμένη’’ από την αλαζονεία, που την επαυξάνουν οι τηλεοπτικές όρνιθες, όχι μόνο δεν κάνει τίποτα ουσιαστικό για την κοινωνία του 25% που πένεται, αλλά βαδίζει ολοταχώς προς εκλογές στα μέσα Σεπτεμβρίου, χωρίς να βλέπει το νέο κόμμα των νεόπτωχων και των ανέργων, που δεν έχουν τίποτα να περιμένουν αλλά και τίποτα να ρισκάρουν, ψηφίζοντας αντισυστημικά ή και αντιδραστικά».

Εξάλλου στην εκπομπή “Το Μαξίμου Ακούει;” αναλύθηκε η αιφνίδια αποχώρηση της Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη από το επιχειρείν, εγκαλούνται λαθρέμποροι εφοπλιστές, που κάνουν δουλειές με τον Μαδούρο, ενώ αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη που αφορά τη διαδρομή των 2,6 εκατομμυρίων € της λίστας Λαγκάρντ, ένα ποσόν για το οποίο – όπως πληροφορήθηκαν οι ρεπόρτερ της εκπομπής- θα ζητηθεί  η συνδρομή των δικαστικών αρχών του Πακιστάν προκειμένου να διερευνηθεί ο παραλήπτης του εμβάσματος που καταγράφεται στη δικογραφία .

Από αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν, και πάλι ο Νίκος Νικολόπουλος και ο Γιάννης Ντάσκας και μαζί όλοι   οι μαχητικοί  και καταξιωμένοι συνεργάτες, που διαχρονικά συμμετέχουν στην παρουσίαση της αποκαλυπτικής τηλεοπτικής εκπομπής «Το Μαξίμου Ακούει:» ξανά- έρχονται στα σπίτια μας.

Η πρεμιέρα  μετά την καραντίνα θα κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους… Σίγουρα θα χάσουν τον ύπνο τους κάποιοι Έλληνες εφοπλιστές Μαδούροι, που παρότι νεοφιλελεύθεροι κουβάλησαν παράνομα πετρέλαια από την Βενεζουέλα του Μαδούρο. Ο Αμερικανός υπουργός του Τραμπ όμως  «έκοψε κουστούμι» και «έραψε φόρμα φυλακής» για τους πέντε λαθρέμπορους εντιμότατους εφοπΛΗΣΤΕΣ…

Συντονιστείτε … Κάθε Σαββατοκύριακο νέες αποκαλύψεις…