(Βίντεο)-Ο Ουγγαρέζος τα «έβαλε» με τον Σάκη Τανιμανίδη

Συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης ο Σάκης Τανιμανίδης στην εκπομπή «The 2Night Show» του Ant1 και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τα όσα δήλωσε προκάλεσαν μεγάλη συζήτηση το πρωί της Παρασκευής στο πάνελ του «Πρωινού».

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξέφρασε την άποψη του και την αντίθεση του σε ορισμένα από τα λεγόμενα του Σάκη Τανιμανίδη.

Αρχικά σχολίασαν την απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη σχετικά με το αν προβάλλουν τόσο εκείνος όσο και η σύζυγος του, Χριστίνα Μπόμπα, την προσωπική τους ζωή στο Instagram. Ο παρουσιαστής απάντησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως δεν θεωρεί πως κάνουν κάτι περισσότερο από αυτό που κάνουν εκατομμύρια χρήστες της πλατφόρμας.

Αρχικά ο Άρης Καβατζίκης σχολίασε: «Θεωρώ πως Σάκης και Χριστίνα είναι ένα ζευγάρι που ακολουθεί τα πρότυπα του εξωτερικού» και συνέκρινε το ζευγάρι με την J.Lo και τον σύζυγο της.

Η αναφορά αυτή του Άρη Καβατζίκη προκάλεσε γέλιο στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. «Μα συγκρίνεις κάτι μεγέθη τώρα…» σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Υπάρχουν κάποια ζευγάρια που κομμάτι της ζωής τους είναι και τα social media» πρόσθεσε Άρης Καβατζίκης.

Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε πως: «Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει κάνει 2 ½ εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Το τηλεπαιχνίδι πήγε χάλια. Πόσο ενδιαφέρομαι εγώ για τη ζωή του;».

Η συζήτηση «φούντωσε» με το πάνελ να εκφράζει διαφορετικές απόψεις για τα λεγόμενα του παρουσιαστή του Survivor.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη φράση του Σάκη Τανιμανίδη πως «Η Χριστίνα ήταν ετερόφωτη και τώρα είναι αυτόφωτη».

«Εδώ βλέπουμε έναν άνθρωπο ο οποίος νομίζει ότι είναι πολύ περισσότερα από αυτό που είναι, επαγγελματικά μιλάω. Ποιος νομίζει ότι είναι ο Σάκης Τανιμανίδης που παίρνουμε φως από αυτόν;» σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.