Άρης: Όλο και πιο κοντά ο Ματέο Γκαρσία

Ο Ματέο Γκαρσία δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα αφού δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην Σερβία, ενώ και η σύντροφος του επιθυμεί την επιστροφή στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη.

Ο παίκτης βρισκόταν πάντα στην λίστα του Άρη, αλλά το μπαν στις μεταγραφές είχε βάλει το θέμα στο περιθώριο. Μετά και το deal για την παραχώρηση του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ-Αΐν και το ζεστό χρήμα που θα μπει στα ταμεία της ομάδας, πλέον ανοίγει ο δρόμος για τον Αργεντινό άσο.

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής (26/6) υπήρξε νέα επαφή μεταξύ του ισχυρού άνδρα των «κιτρινων» με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και φαίνεται πως οι δύο πλευρές ετοιμάζονται να τα βρουν ξανά και ο Ματέο Γκαρσία να επιστρέψει στον Άρη.

Με την διαφαινόμενη απόκτηση του Αργεντινού άσου ο Άρης πραγματοποιεί μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, με την υπόθεση να ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες.

Την φετινή σεζόν ο Γκαρσία μέτρησε με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα 24 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πηγή:www.gazzetta.gr