ΑΧΑΪΑ: Ο Ανδ. Κατσανιώτης για τρένο, αυτοκινητόδρομο και Νομική – Υπέρ της υπογειοποίησης και Αστυνομίας στο ΚΕΤχ

Συνάντηση με δημοσιογράφους του πολιτικού ρεπορτάζ, είχε χθες ο βουλευτής της Ν.Δ Ανδρέας Κατσανιώτης, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει για όλα τα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, με κυρίαρχο την χάραξη της νέας σιδηροδρομικής γραμμής στην Πάτρα., εκφράζοντας τις προσωπικές του απόψεις.

Τόνισε ότι, το τρένο θα πρέπει να διέρχεται υπόγεια, σε ένα μεγάλο κομμάτι της διαδρομής, ειδικά στον σκληρό ιστό της πόλης και ότι το ιδανικό για τον ίδιο, θα ήταν υπογειοποίηση από την οδό Κανελλοπούλου έως τον σταθμό του Αγίου Ανδρέα

Στο θέμα της Πατρών – Πύργου, εξέφρασε την εκτίμηση, ότι με τις αποφάσεις που έλαβε η ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, το έργο μπαίνει επιτέλους σε μια τάξη, με ορίζοντα υλοποίησης και  δήλωσε βέβαιος ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα συμφωνήσει με τις επιλογές που έγιναν και το έργο, θα υλοποιηθεί σύντομα, «γιατί αυτή η κυβέρνηση έχει αποδείξει πως, ό,τι πιάνει το τελειώνει».

Στο θέμα του νέου Αστυνομικού Μεγάρου, ο  κ. Κατσανιώτης επέμεινε στην πρότασή του, το κτίριο να ανεγερθεί σε έκταση 15 στρεμμάτων που είχε παραχωρηθεί εντός του ΚΕΤΧ για το Δικαστικό Μέγαρο.

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης,  τέλος, στο θέμα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου,  τόνισε  την ανάγκη στροφής του ιδρύματος στην δημιουργία τμημάτων με μεγάλη ζήτηση. Μάλιστα, πρότεινε την δημιουργία τμήματος Νομικής.