Viral ένα βίντεο στο TikTok που δείχνει εκπαιδεύτρια να πετά βρέφος σε πισίνα

Viral έχει γίνει το βίντεο μίας γυναίκας 27 ετών που το ανάρτησε στο Tik Tok με πρωταγωνιστή τον μικρότερο γιο της, Όλιβερ, ηλικίας 8 μηνών και αυτό γιατί σ΄ αυτό φαίνεται ο μικρός Όλιβερ να… πετιέται μέσα στο νερό της πισίνας από μια εκπαιδεύτρια κολύμβησης.

Η Κρίστα Μέγιερ είναι μια 27χρονη μητέρα δυο μικρών αγοριών στο Κολοράντο Σπρινγκς των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία άνοιξε λογαριασμό στο TikTok τον Φεβρουάριο. Κανένα από τα βίντεό της δεν είχε ξεπεράσει τα 2.000 views. Το εν λόγω βίντεο ωστόσο προκάλεσε πανικό με περισσότερα από 51 εκατομμύρια views στο TikTok και άλλες 20 εκατομμύρια αναπαραγωγές στο Twitter

«Ο Όλιβερ με εκπλήσσει κάθε εβδομάδα. Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν έχει καλά καλά συμπληρώσει 2 μήνες στο νερό και μαθαίνει τόσο γρήγορα. Είναι ένα μικρό ψάρι!» είναι η φράση της Μέγιερ που συνοδεύει το βίντεο, το οποίο δείχνει τον Όλιβερ να βρίσκεται για δευτερόλεπτα κάτω από την επιφάνεια του νερού και στη συνέχεια να αναδύεται και να κάθεται ανάσκελα, σε στάση ύπτιου.

Περισσότεροι από 100.000 χρήστες σχολίασαν το συγκεκριμένο βίντεο στο TikTok, άλλοι με χιουμοριστική διάθεση, ενώ υπήρξαν κι εκείνοι που δεν πήραν με καλό μάτι την πρωτοβουλία της Μέγιερ να μάθει στον 8 μηνών γιο της να κολυμπάει με αυτό τον τρόπο.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα υπογράμμισε η ίδια στο BuzzFeed, γνώριζε ότι το συγκεκριμένο βίντεο θα θεωρηθεί αμφιλεγόμενο από πολύ κόσμο και θα σοκάρει αρκετούς χρήστες. «Πολλοί άνθρωποι βλέπουν ένα βρέφος να πετιέται μέσα στο νερό και σκέφτονται πως αυτό δεν είναι καλό! Δεν θα έπρεπε να γίνεται και πολλά άλλα παρόμοια» είπε αρχικά στο αμερικανικό μέσο και συνέχισε: «Έλαβα μέχρι και απειλητικά μηνύματα για τη ζωή μου! Υπήρξαν άτομα που μου είπαν πως είμαι η χειρότερη μητέρα, πως θέτω τη ζωή των παιδιών μου σε κίνδυνο και πως τα τραυματίζω».

Ωστόσο συμπληρώνει πως η συγκεκριμένη εκπαίδευση δεν αποτελεί μάθημα κολύμβησης, αλλά «μάθημα επιβίωσης για βρέφη».