(Βίντεο)-Βαρεμένος: Ο Παππάς ανέλαβε την ευθύνη του για ενδεχόμενη αφέλεια

Για τη δήλωση του Νίκου Παππά πως αναλαμβάνει την ευθύνη σχετικά με τη συνομιλία του με το Μιωνή, τοποθετήθηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος από την πρωινή εκπομπή του OPEN “Ώρα Ελλάδος”.

“Ο κ. Παππάς ανέλαβε την ευθύνη του για ενδεχόμενη αφέλεια στην αντιμετώπιση ενός ανθρώπου που ήταν καλωδιωμένος, που ήταν σε τρίτη χώρα και ουσιαστικά διεξήγαγε κατασκοπεία”, ανέφερε ο κ. Βαρεμένος και συμπλήρωσε πως αυτό το κάνει η κυβέρνηση για να κρύψει την κακή πορεία της οικονομίας και τα σοβαρά εθνικά θέματα.

Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση πως, σε συνεννόηση με τον κ. Μιωνή, έδωσε τις κασέτες στη δημοσιότητα για να ακούει ο κόσμος και να αποπροσανατολιστεί από την οικονομία και τα κοινωνικά προβλήματα.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου τι σημαίνει πρακτικά το “αναλαμβάνω την ευθύνη” του κ. Παππά, ο κ. Βαρεμένος επανέλαβε για πως πρόκειται για την ενδεχόμενη αφέλεια. “Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησε 4,5 χρόνια, τα λάθη είναι δεδομένα, όσα διεπράχθησαν, αλλά αυτά που έκαναν όσοι χρεοκόπησαν τη χώρα δεν βαρύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ”, κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.