(Βίντεο)-Κόκκινο Ποτάμι: Οδεύει προς το μεγάλο φινάλε η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη

Τέσσερα επεισόδια απομένουν πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» από τη συχνότητα του OPEN.

Ο τηλεοπτικός σταθμός αποφάσισε μάλιστα να αυξήσει τις ημέρες προβολής από την επόμενη εβδομάδα, προβάλλοντας έτσι διπλό επεισόδιο κάθε Κυριακή και Δευτέρα. Έτσι, το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» αναμένεται να προβληθεί τη Δευτέρα 13 Ιουλίου στις 22.00.

Τα τελευταία γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι»
Όπως έγινε γνωστό, τα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» επανέλαβαν μετά την καραντίνα για τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, ο Μανούσος Μανουσάκης είχε πραγματοποιήσει μεγάλο μέρος των γυρισμάτων, ακόμη και σκηνές από τα τελευταία επεισόδια.

Ωστόσο, οι περιορισμοί του κορωνοϊού περιέπλεκαν την ολοκλήρωση της σειράς, η οποία σύμφωνα με το δημιουργό της δεν μπορούσε να αλλάξει σκηνοθετικό ύφος στα τελευταία γυρίσματα.

Την Κυριακή 28 Ιουνίου αναμένεται λοιπόν να προβληθεί το 28ο επεισόδιο της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι». Η σειρά επιστρέφει Κυριακή 5 και Δευτέρα 6 Ιουλίου, ενώ τα τελευταία επεισόδια για το «Κόκκινο Ποτάμι» θα βγουν στον αέρα του OPEN την Κυριακή 12 και την Δευτέρα 13 Ιουλίου αντίστοιχα.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής 28-6, στο «Κόκκινο Ποτάμι»
Ο Μίλτος παραμένει φυλακισμένος παρ’ όλες τις προσπάθειές του να αποδείξει ότι δεν είναι εχθρός της επανάστασης, ενώ η Ιφιγένεια με το μωρό τους, τη Σοφία και την Μελικέ έχουν διαφύγει στην ύπαιθρο, στο επεισόδιο της Κυριακής στο «Κόκκινο Ποτάμι».

Την ίδια στιγμή ο Ονούρ Ασλάν θεωρείται υπαίτιος για τις ήττες και αντικαθίσταται από τον Μουσταφά Κεμάλ, ο οποίος προτείνει να ενοχοποιήσουν γενικά τους Χριστιανούς, τώρα που φεύγουν οι Ρώσοι, με απώτερο σκοπό να απαλλαγούν από τους Έλληνες και τους Αρμένιους, στο «Κόκκινο Ποτάμι».

Η Ιφιγένεια δαγκώνει το χέρι της και δίνει στο μωρό της να πιει αίμα στο «Κόκκινο Ποτάμι»
Η Ιφιγένεια δεν έχει γάλα για να ταΐσει το μωρό και δεν μπορεί έτσι κι αλλιώς να βρει τροφή, οπότε στην απόγνωσή της δαγκώνει το χέρι της και του δίνει να πιει αίμα, σε μια συνταρακτική σκηνή στη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι».

Ο Μουσταφά επιχειρεί ξανά να βιάσει τη Βασιλική στο «Κόκκινο Ποτάμι»
Ο Μουσταφά βλέπει στο δρόμο την Βασιλική, την κυνηγάει και μπαίνει με τη βία στο σπίτι της, όπου ψάχνει τον Θέμη και προσπαθεί να τη βιάσει ξανά. Γίνεται πάλη και με την Ευγενία και η Βασιλική αρπάζει ένα όπλο και τον σημαδεύει, αλλά δεν τον σκοτώνει.

Η Βασιλική σημαδεύει με το όπλο τον Μουσταφά στο «Κόκκινο Ποτάμι»
Ο Μουσταφά το σκάει, πηγαίνει και κατηγορεί την οικογένεια ότι προσπάθησαν να τον σκοτώσουν. Όταν φτάνει στο σπίτι ο Θέμης προτείνει να φύγουν γρήγορα από την πόλη, στο επεισόδιο της Κυριακής 28-6, στο «Κόκκινο Ποτάμι».

Οι Τούρκοι βάζουν όπλα μέσα στην εκκλησία της Αμισού για να κατηγορήσουν τους χριστιανούς ότι έχουν οπλισμό. Στρέφουν το μένος τους ενάντια στον Θεόκλητο, εισβάλλουν στο σπίτι του, το λεηλατούν και τον συλλαμβάνουν ως ένοχο, στο επεισόδιο της Κυριακής στο «Κόκκινο Ποτάμι».

Play Video

Πηγή: iefimerida.gr