Τσατάνη: Αποκύημα νοσηρής φαντασίας Παπαγγελόπουλου ότι δήθεν πιέστηκα στην υπόθεση Αγγέλου

Άλλη μια διάψευση έλαβε για τους ισχυρισμούς του ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ο οποίος κατά τη χθεσινή τελευταία παρουσία του στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής ισχυρίστηκε ότι η Εισαγγελέας Τσατάνη δήθεν του εκμυστηρεύτηκε ότι κάποιος απεσταλμένος του Α.Σαμαρά της ζήτησε να προφυλακίσει τον αείμνηστο Γιάννη Αγγέλου για την υπόθεση του Βατοπαιδίου.

Με δήλωσή της την οποία δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών, η κα Τσατάνη μέσω των πληρεξουσίων δικηγόρων της χαρακτηρίζει παντελώς ανυπόστατους και συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς του κ. Παπαγγελόπουλου τονίζοντας ότι η «αήθης και θρασύτατη επίθεση την οποία εξαπολύει ο κ. Παπαγγελόπουλος είναι αποκύημα νοσηρής φαντασίας» συμπληρώνοντας ότι η κα Τσατάνη αρνείται ρητώς και κατηγορηματικώς την αναφορά του κ. Παπαγγελόπουλου καθώς επίσης ότι ουδεμία σχέση είχε ή έχει με τον κ. Αντώνη Σαμαρά. Επιφυλάσσεται τέλος, να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής της, επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός της.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Αντώνης Σαμαράς ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευση αλλά και ως Πρωθυπουργός είχε δημοσίως εκτιμήσει ότι είναι αθώοι οι αναφερόμενοι στην υπόθεση Βατοπαιδίου, ενώ συνδεόταν και σχέση αμοιβαίας εκτίμησης με τον αείμνηστο Γ.Αγγέλου…