Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ για μια θέση στον τελικό

Μεγάλη μέρα για το Κύπελλο Ελλάδας η σημερινή καθώς θα βγει το ζευγάρι που θα διεκδικήσει το τρόπαιο στον μεγάλο τελικό.

Χρονικά πρώτο θα πραγματοποιηθεί το ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ (19:00). Οι δύο ομάδες μετά το 2-2 στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, θα δώσουν ένα ακόμη παιχνίδι, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της ρεβάνς του πρώτου αγώνα για το κύπελλο στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ είχε επικρατήσει με 2-1.

Η Ένωση πάει στο παιχνίδι δίχως την μόνιμη απουσία του τραυματία Γαλανόπουλου, αλλά και του Βράνιες που αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, ενώ πλήγμα για τον Άρη είναι ο τραυματισμός του Βέλεθ από το ματς του πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων.

Για την ανατροπή στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός
Στις 21:30, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη στην ρεβάνς του «τρελού» πρώτου αγώνα, όπου ο «δικέφαλος του βορρά» έκανε την ανατροπή και από 0-2 στα πρώτα λεπτά, επικράτησε με 3-2.

Η έκπληξη είναι πως στην αποστολή του αγώνα συμπεριλήφθηκε και ο Βαλμπουενά που ήταν τραυματίας, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον έχει στην διάθεσή του. Από πλευράς ΠΑΟΚ η απουσία του Μίσιτς είναι δεδομένη, ενώ στην αποστολή προστέθηκαν οι Βιεϊρίνια, Πέλκας και Κρέσπο. Οι πρώτοι δύο έβγαλαν ένα μέρος της προπόνησης, αλλά παραμένει αμφίβολο αν θα αγωνιστούν, ενώ ο Κρέσπο δεν θα παίξει, όμως ζήτησε να συμπεριληφθεί στην αποστολή, ώστε να είναι δίπλα στην ομάδα του.