Αν έχεις τύχη διάβαινε! 50χρονος έγινε δεύτερη φορά εκατομμυριούχος σε μια τετραετία παίζοντας ξυστό

O Mαρκ Κλαρκ είναι σίγουρα ένας από τους τυχερότερους ανθρώπους στις ΗΠΑ αφού μέσα σε διάστημα μιας τετραετίας βγήκε δυο φορές κερδισμένος παίζοντας ξυστό.

Δυο φορές κερδισμένος στο Ξυστό

Ο 50χρονος από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ κέρδισε τέσσερα εκατομμύρια δολάρια με δελτία αξίας 30 δολαρίων που αγόρασε στις 4 Ιουνίου από κατάστημα στο Κάρλετον, ενώ τον Δεκέμβριο του 2017 είχε κερδίσει ανάλογο ποσό παίζοντας και πάλι ξυστό, με την Τύχη να του χαμογελά όπως και σε μια 46χρονη στο Μανχάταν προ διετίας.
«Αν φαντάζει απίθανο να κερδίσεις με τη μία εκατομμύρια δολάρια, φανταστείτε τι σημαίνει να σου συμβαίνει αυτό και δεύτερη φορά. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτό που νιώθω», δήλωσε ο περιχαρής. Tweet Michigan Lottery:

Πού αποδίδει την τύχη του στο Ξυστό

Ο Κλαρκ αποδίδει την τύχη του σ’ ένα κέρμα που του είχε δώσει ο πατέρας του προ διετίας, και το οποίο εκείνος χρησιμοποιεί για να ξύνει τα δελτία που αγοράζει. «Χάσαμε τον πατέρα μου πριν από ένα χρόνο μετά από προβλήματα υγείας και όλο σκέφτομαι ότι εκείνο το τυχερό νόμισμα με βοήθησε να ξανακερδίσω», είπε.

αντρας με επιταγες
Ο 50χρονος παραιτήθηκε από τη δουλειά του και ψαρεύει

Όταν κέρδισε την πρώτη φορά στο ξυστό, ο Κλαρκ παραιτήθηκε από τη δουλειά του και το ‘ριξε στο ψάρεμα. «Ο μπαμπάς μου κι εγώ ψαρεύαμε μαζί και έχω υπέροχες αναμνήσεις και τώρα μπορώ να κάνω το χόμπι μου ανενόχλητα και να περνώ περισσότερο χρόνο με το γιο και την οικογένειά μου. Πέρασα πολλά στη ζωή μου, είχα πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά τώρα όλα είναι εντάξει», πρόσθεσε.