(Βίντεο)-Απαγωγή Μαρκέλλας: Άρον άρον και από την πίσω πόρτα στα δικαστήρια η 33χρονη

Στις 10:40 σήμερα Τρίτη το πρωί έφτασε στο γραφείο της 1ης τακτικής Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης η 33χρονη. Πρόκειται για τη γυναίκα που βαρύνεται με την αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας, καθώς όμως και για σωρεία αδικημάτων.

Η 33χρονη συνοδευόταν από αστυνομικούς οι οποίοι όπως και χθες Δευτέρα την έβαλαν στο κτίριο από την πίσω πόρτα.

Αυτή τη στιγμή περιμένει έξω από το γραφείο της Ανακρίτριας για να απολογηθεί.

Εντός των επόμενων λεπτών αναμένεται στο γραφείο της Ανακρίτριας κι ο δικηγόρος της, Βασίλης Νουλέζας.

Νωρίτερα, υπήρξαν διαξιφισμού μεταξύ του κ. Νουλέζα αλλά και του δικηγόρου της οικογένειας της δεκάχρονης Αλέξη Κούγια.

“Όταν γίνεται πρόταση για συμβιβασμό μιλάμε για χρήματα, κάτι που προσβάλει την οικογένεια, σε αυτήν την περίπτωση, που η μικρή είναι ανήλικη”, δήλωσε ο κ. Κούγιας.

“Μου θυμίζει την υπόθεση που ο πλούσιος κάνει το κακό και εξαγοράζει τον φτωχό”, είπε σχετικά και σχολίασε: “σημαίνει παραδοχή, αλλά και σημαίνει ‘έχω λεφτά’ και αυτό προκαλεί ερωτήματα για το πού βρήκε τα λεφτά η κυρία που λέει ότι εκδίδεται για να ζήσει” και συμπλήρωσε πως “μου έχει κάνει εντύπωση και το να μην καταλαβαίνεις ποιον εκπροσωπείς, ποιον δικηγόρο έχεις απέναντί σου”.

Ο κ. Νουλέζας, αμέσως μετά την παρέμβαση του Αλέξη Κούγια, μιλώντας στην ίδια εκπομπή του ΑΝΤ1, διέψευσε ότι κατέθεσε πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

“Δεν υπήρξε καμία απολύτως οικονομική πρόταση, καμία πρόταση για οικονομική αποζημίωση. Η αφορμή του τηλεφωνήματος, επειδή με τον κ. Κούγια ως συνάδελφοι γνωριζόμαστε και έχουμε συναντηθεί επανειλημμένα συζητώντας πολλές φορές και για ποδόσφαιρο. Το τηλεφώνημα έγινε το Σάββατο το πρωί, την προηγούμενη εβδομάδα. Ο κ. Κούγιας δυστυχώς δεν λέει την αλήθεια, η αφορμή του τηλεφωνήματος ήταν γιατί θίχτηκα και ήθελα να του ζητήσω να μην μου επιτίθεται δημόσια διότι εγώ είμαι συνήγορος υπεράσπισης και κλείνοντας το τηλεφώνημα είπα ότι ενδεχομένως θα συναντηθούμε.”