ΠΑΤΡΑ: Το Λύκειον Ελληνίδων δεν θα λειτουργήσει για τον Ιούνιο

Σύμφωνα με το Δελτίο τύπου του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου έγινε επανεκκίνηση Πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων χωρίς την πραγματοποίηση εκδηλώσεων.
Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών δεδομένου ότι η Λυκειακή χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και λαμβάνοντας υπόφη το υγειονομικό πρωτόκολλο δεν θα λειτουργήσει τα τμήματά του για τον μήνα Ιούνιο.
Ωστόσο θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) από τις 6.00 έως και τις 8.00μ.μ. στο τηλέφωνο 2610220531 για ενημέρωση καθώς και για λογιστικές υποθέσεις.

Τα μαθήματα για τη νέα Λυκειακή χρονιά θα ξεκινήσουν την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020, τηρώντας όλες τις υγεινομικές υποδείξεις.

Σχετικά με τα τμήματα που θα λειτουργήσουν τη Λυκειακή Χρονιά 2020-21 θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

Για τους Ενήλικες
– Ελληνικού Παραδοσιακού Χορού, αρχαρίων και προχωρημένων τα απογεύματα της Δευτέρας και της Τετάρτης.
– Ποντιακού Χορού, αρχαρίων και προχωρημένων το απόγευμα της Τρίτης.

Για τους εφήβους
– Ελληνικού Παραδοσιακού Χορού, το απόγευμα του Σαββάτου.

Για τα Παιδιά,
– Ελληνικού Παραδοσιακού Χορού, αρχαρίων και προχωρημένων τα απογεύματα της Πέμπτης και της Παρασκευής και το πρωινό του Σαββάτου.
– Εικαστικών Τεχνών, τα απογεύματα της Πέμπτης και της Παρασκευής.

Για την δημιουργία και τη λειτουργία των τμημάτων θα ακολουθηθεί ότι ακριβώς προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Θα ακολουθήσουν ανακοινώνεις με πληροφορίες για τα νέα τμήματα, τις ώρες αυτών καθώς και τον προβλεπόμενο αριθμό συμμετεχόντων ανά τμήμα.

Ωστόσο η γραμματεία του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών (Σατωβριάνδου 32, 1ος όροφος) θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) 6.00-8.00μ.μ. για ενημέρωση και επιπλέον πληροφορίες.

Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών όλο αυτό το διάστημα θα βρίσκεται κοντάς σας μέσα από την ιστοσελίδα του, και τις σελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα.

Να έχετε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι!!