Κούγιας: Προσβολή η πρόταση για συμβιβασμό στην υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης

«Σοκαρισμένος» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας ανακοινώνοντας ότι ο συνήγορος της 33χρονης που κατηγορείται για την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης έκανε πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού.

«Όταν γίνεται πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό προσφέρονται χρήματα», δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης τονίζοντας ότι μία τέτοια κίνηση «προσβάλλει και την οικογένεια, αλλά κυρίως τον συνάδελφο και εμένα».

«Μου θυμίζει τις υποθέσεις που ο πλούσιος κάνει το χειρότερο κακό και μετά επειδή το θύμα είναι φτωχός, δεν φτάνει που του έχει κάνει το κακό, θέλει και να τον εξαγοράσει», είπε σχετικά και σχολίασε: «Με προσβάλει ως δικηγόρο και ως άνθρωπο αυτή η πρόταση συμβιβασμού, γι’ αυτό και το δημοσιοποίησα».

Ερωτηθείς τι σημαίνει η πρόταση αυτή για την υπόθεση, εκτίμησε πως «σημαίνει παραδοχή, αλλά και σημαίνει ‘έχω λεφτά’ και αυτό προκαλεί ερωτήματα για το πού βρήκε τα λεφτά η κυρία που στην απολογία της είπε ότι εκδίδεται για να ζήσει» και συμπλήρωσε πως «με έχει ενοχλήσει η αναλγησία να μην συνειδητοποιείς τι κάνεις και μάλιστα να μην συνειδητοποιείς ποιον υπερασπίζεσαι και ποιος δικηγόρος είναι απέναντι».

Σημειώνεται ότι και η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος της οικογένειας της μικρής Μαρκέλλα, εξήγησε μιλώντας στο STAR ότι η οικογένεια του κοριτσιού δεν ενδιαφέρεται να καλυφθεί η υπόθεση με χρήματα και εξέφρασε υποψίες για το πώς και το πού έχει βρει η κατηγορούμενη τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό. «Μας ενδιαφέρει η δικαιοσύνη, μας ενδιαφέρει να λάμψει η αλήθεια και να βρεθεί τι υπάρχει πίσω από αυτή την υπόθεση. Βλέποντας το ποσό που έχει στη διάθεσή της και τις προσπάθειές της να αποζημιώσει την οικογένεια, έχω υποψίες για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την υπόθεση», τόνισε η κ. Ανάσογλου.

Μάλιστα, η κ. Ανάσογλου αναφέρθηκε και στη διεύρυνση του κατηγορητηρίου που θα ζητήσει η οικογένεια της Μαρκέλλας, λόγω της χορήγησης ηρεμιστικών, κάτι που σύμφωνα με τη δικηγόρο, συνίσταται σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Νουλέζας: Καμία οικονομική πρόταση –Δεν μιλήσαμε για συμβιβασμό

Αμέσως μετά την παρέμβαση του Αλέξη Κούγια, συνηγόρου πολιτικής αγωγής, ο δικηγόρος της 33χρονης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, διέψευσε ότι κατέθεσε πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

«Είμαι δυστυχώς αναγκασμένος να διαψεύσω τον κύριο Κούγια, αλλά ευτυχώς τα γραπτά μένουν», δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης και δήλωσε «έκπληκτος» με τον συνάδελφό του που λίγο πριν είχε πει ότι έγινε πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

«Δεν υπήρξε καμία πρόταση για οικονομική αποζημίωση», είπε ο Βασίλης Νουλέζας, εξηγώντας από την πλευρά του ότι η επικοινωνία του με τον Αλέξη Κούγια αφορούσε τον τρόπο αντιμετώπισής του από τον συνάδελφό του.

«Του ζήτησα να μη μου επιτίθεται δημόσια διότι εγώ είμαι συνήγορος υπεράσπισης και εκείνος πολιτικής αγωγής και κλείνοντας το τηλεφώνημα είπα ότι ενδεχομένως να συναντηθούμε όμως εγώ ο ίδιος ακύρωσα τη συνάντηση και υπαναχώρησα», σημείωσε σχετικά και μετά από ένταση απάντησε πως «δεν υπήρξε καμία πρόθεση για οικονομική πρόταση, δεν υπήρχε τέτοια εντολή». Τέλος, σημείωσε ότι δεν μίλησαν για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Ξέσπασε ο αδερφός της Μαρκέλλας -Τι είπε για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό

Σημειώνεται ότι στην υπόθεση αναφέρθηκε χθες και ο αδερφός της 10χρονης. Μιλώντας στο Mega, ο 25χρονος ξέσπασε κατά της κατηγορούμενης. «Δεν είναι άρρωστη, είναι παιδόφιλη. Το δήλωσε και η ίδια και κάποια πράγματα δεν τα λες και τα ξε-λες. Το είμαι παιδόφιλος και τελικά δεν είμαι παιδόφιλος και είμαι άρρωστος έχει μεγάλη διαφορά», σημείωσε, ενώ τόνισε πως του προκαλεί εντύπωση πώς μια γυναίκα που λέει ότι δεν έχει λεφτά και αναγκαζόταν να εκδίδεται, ήρθε και ζήτησε από την οικογένεια της Μαρκέλλας να προχωρήσουν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, ώστε να τελειώσει το θέμα.