(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Τριήμερο πολιτικών δραστηριοτήτων του Ι. Φωτήλα – Σε Πάτρα και Καλάβρυτα

Τριήμερο επισκέψεων και συναντήσεων στον νομό Αχαΐας είχε ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, το τριήμερο 21 έως 23 Ιουνίου.

 

Κυριακή 21 Ιουνίου, επίσκεψη στην Ι.Μ Μεγάλου Σπηλαίου και στα Καλάβρυτα
Την Κυριακή 21 Ιουνίου, ο βουλευτής επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου και παραβρέθηκε στις επετειακές εκδηλώσεις της Ιεράς Μονής σε ανάμνηση της μεγάλης νικηφόρας μάχης που έδωσαν οι Έλληνες εναντίον του Ιμπραήμ Πασά το 1827.
Στη συνέχεια ο βουλευτής επισκέφθηκε τα Καλάβρυτα. Εκεί, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τοπικούς φορείς αλλά και φίλους. Συζήτησαν επί μακρόν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο πρωτογενής καθώς και ο τομέας του τουρισμού και της εστίασης του ομώνυμου δήμου όπως επίσης και για την τρέχουσα πολιτική και οικονομική κατάσταση. Ο Ιάσονας Φωτήλας ενημέρωσε τους φορείς και τους φίλους για τη συντονισμένη προσπάθεια της κυβέρνησης να ανατάξει την εθνική οικονομία.

 

Δευτέρα 22 Ιουνίου, συνάντηση στην Πάτρα με ΕΠΣΑ Αχαΐας
Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, ο Ιάσονας Φωτήλας συναντήθηκε με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας (ΕΠΣΑ). Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο βουλευτής συζήτησε με τα μέλη της σχετικά με το αναγκαίο έργο επισκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου στα προσφυγικά της Πάτρας. Είναι ένα έργο που θα συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση της περιοχής και θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των ερασιτεχνικών σωματείων της Αχαΐας.

 

Τρίτη 23 Ιουνίου, συνάντηση στην Πάτρα με ΕΚΑΒ Πάτρας
Την Τρίτη 23 Ιουνίου, ο βουλευτής συναντήθηκε με το ΕΚΑΒ Πάτρας. Ο βουλευτής άκουσε τα ζητήματα που απασχολούν το σωματείο και είχε τη δυνατότητα να δει τη νέα μηχανή που παρέλαβε το μηχανοκίνητο τμήμα του ΕΚΑΒ, παρουσία του προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Νίκου Παπαευσταθίου που είχε επισκεφθεί την πόλη. Είναι μία σημαντική παραλαβή που θα αναβαθμίσει περαιτέρω τις παροχές υγείας στους πολίτες της Πάτρας.