ΠΑΤΡΑ: Αντιδράσεις από το υπαίθριο πάρτι μέσω social media στην Πλαζ – Εν μέσω περιορισμών σε Εστίαση και Αναψυχή

Αίσθηση και αντιδράσεις έχει προκαλέσει το υπαίθριο πάρτι που διοργανώθηκε μέσω των social media στην πλαζ της Πάτρας το βράδυ της Παρασκευής.
Η πρωτοβουλία είναι ακόμα άγνωστο από πού εκπορεύθηκε, με τις υποψίες να στρέφονται προς την φοιτητική κοινότητα, ενώ απορίας άξιο είναι, πως στην πλαζ βρέθηκαν ποτά, μουσική και φώτα και κυρίως, 2.000 νέοι που γλέντησαν σε απόσταση αναπνοής, παραβλέποντας μέτρα και κανόνες ασφάλειας για τον κορονοϊό, ενώ ,πολύς κόσμος διακινήθηκε μέχρι αργά το βράδυ με τα λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ που κάνουν στάση στην περιοχή.
Οι πρώτες φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, δείχνουν σχεδόν 2000 άτομα, συγκεντρωμένα στην πλαζ να διασκεδάζουν, ανέμελα.
Την ίδια στιγμή, τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής έχουν υποστεί περιορισμούς, προσπαθώντας να τηρήσουν μέτρα, αποστάσεις ασφαλείας και υγειονομικούς κανόνες που έχει επιβάλει η πολιτεία για την αποτροπή μετάδοσης κρουσμάτων κορονοϊού, διατρέχοντας ανά πάσα ώρα και στιγμή, τον κίνδυνο να τιμωρηθούν με κάποιο εξοντωτικό πρόστιμο και με πολυήμερο λουκέτο εν μέσω καλοκαιριού, όπως έχει συμβεί και κάποιες επιχειρήσεις.