Κόντρα Κούγια – Κυριάκου – «Σας πιάνει κάθε φορά κορόιδο ο Μελισσανίδης»

Σε ανοιχτή κόντρα, με δηλώσεις και κόντρα δηλώσεις, είναι από την Παρασκευή οι Αλέξης Κούγιας και Κυριάκος Κυριάκος.

Στο διοικητικό συμβούλιο της Super League την Παρασκευή, λόγω των εκλογών που έγιναν για την ανάδειξη νέου προέδρου, ο Κυριάκος ως εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ δήλωσε πως «δεν απαντάμε στο επικοινωνιακό πινγκ πονγκ. Κάποιοι έκαναν επάγγελμα τη λάσπη. Δεν θα σηκώνουμε συνέχεια τους τόνους επειδή το θέλει ο κ. Κούγιας. Ο κ. Λυσάνδρου έβαλε ψηλά τον πήχη και από εκεί πρέπει να συνεχίσει ο νέος πρόεδρος. Καλή επιτυχία στον κ. Μπουτσικάρη».

Η συγκεκριμένη δήλωση, όπως φαίνεται, δεν άρεσε στον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, ο οποίος αποφάσισε να απαντήσει με δική του, στην οποία αναφέρει τα εξής.

«Διάβασα την δήλωση του εκπροσώπου τύπου και αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ Κυριάκου Κυριάκου και θέλω να του απαντήσω τα εξής:

Το δικό μου επάγγελμα είναι γνωστό και κυριαρχώ σε αυτό πέντε δεκαετίες.

Το δικό του επάγγελμα δεν έχω καταλάβει.

Στον Κυριάκο Κυριάκο πριν από λίγες ημέρες έκανα μια σύσταση:

Να φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει ο ίσκιος του.

Για την δήλωση που έκανε εις βάρος μου μετά τα όσα κατήγγειλα στην γενική συνέλευση και είναι ήδη επιβεβαιωμένα με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις όλων των ελληνικών αρμόδιων δικαστηρίων και για τα οποία αυτός στις δηλώσεις του με συκοφάντησε ότι έχω κάνει επάγγελμα μου την λάσπη, θα κληθεί να το αποδείξει τόσο στα ποινικά, όσο και στα πολιτικά δικαστήρια που θα ζητήσω αποζημίωση.

Στα ίδια δικαστήρια θα κληθούν να λογοδοτήσουν και όσοι αναπαρήγαγαν τις συκοφαντικές για μένα δηλώσεις του, χωρίς να αναφέρουν το τι ακριβώς εγώ είπα και γιατί αυτός έκανε αυτή την συκοφαντική δήλωση.

Κάποια καινούργια «παιδάκια» υπάλληλοι ΠΑΕ που έχουν χάσει το μέτρο και δεν σέβονται τίποτα, θα καταλάβουν ότι όταν αναφέρονται σε μένα και όταν ανταγωνίζονται εμένα, έστω και με την προστασία των αφεντικών τους, που τα παίρνουν από το χέρι και τα φέρνουν στην γενική συνέλευση του ποδοσφαίρου, όπως έφερε ο Αλαφούζος τον Μπουτσικάρη, μήπως και χάσουν τον δρόμο, θα πρέπει να προσέχουν πολύ το τι κάνουν και τι λένε».

Απάντηση Κυριακού και νέα δήλωση Κούγια
Η κόντρα των δύο αντρών συνεχίστηκε με την αντίδραση του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ, ο οποίος προχώρησε στο εξής σχόλιο.

«Ο κ. Κούγιας είναι μάλλον ένας κορυφαίος ποινικολόγος, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κρίνεται μόνο για την νομική του κατάρτιση. Κρίνεται και για την επικοινωνιακή του επάρκεια, που -αν θέλει την επαγγελματική μου άποψη- υπολείπεται ακραία της νομικής του.

Το ότι αναγνώρισε τον εαυτό του πίσω από τις χθεσινές μου δηλώσεις, είναι μια αυταπόδεικτη ενοχική προσέγγιση για την συμπεριφορά του απέναντι σε ομολόγους του στην Λίγκα.

Δεν φιλοδοξώ να «μεγαλώσω τον ίσκιο μου» με προσωπικές κόντρες, το απέφυγα συνειδητά 21 χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και μετά τη σημερινή διευκρίνιση, σκοπεύω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο».

Λίγες ώρες μετά, ο Αλέξης Κούγιας επανήλθε με νέα δήλωση του για το θέμα, λέγοντας τα εξής.

«Επικοινωνιακά τα πάς πολύ καλά, ειδικά εκεί στον ΠΑΟΚ που η οικογένεια Σαββίδη δεν καταλαβαίνει τι κάνεις εσύ και η υπόλοιπη παρέα σου και πώς σας πιάνει κάθε φορά κορόιδο ο Μελισσανίδης.

Στα δικαστήρια να είσαι βέβαιος ότι θα τα πάς χάλια.

Στο υπόσχομαι.

Να ξέρεις, αν δεν σου το έχει πει ο Μάκης ο Γκαγκάτσης, ότι εγώ τις υποσχέσεις μου τις τηρώ και γι’ αυτό τον ψήφισα παρά το ότι είμαι και φίλος και δικηγόρος του Μαρινάκη.

Ο Μάκης ο Γκαγκάτσης δεν κρατάει τον λόγο του και άλλα λέει μπροστά μου και άλλα κάνει πίσω μου.

Ούτε αυτό το ξεχνώ.

Τα υπόλοιπα εκεί που πρέπει και που τα επικοινωνιακά παιχνίδια δεν περνάνε και μάλιστα όταν είναι στην πράξη αποτυχημένα.

Κάτι ξέρει η κα Φώφη Γενηματά».