Γεννηματά για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτος αποπροσανατολισμός για να αλλάξει την ατζέντα

Το περιβόητο σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ που στοχοποιεί τους δημοσιογράφους σχολίασε η προεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά μιλώντας σήμερα στη τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Όπως επισήμανε «είναι απαράδεκτος ο αποπροσανατολισμός του ΣΥΡΙΖΑ που βάζει στο ίδιο σακί όλους τους δημοσιογράφους και αλλάζει την ατζέντα. Είναι απαράδεκτη και ισοπεδωτική λογική».

Παράλληλα έστρεψε τα βέλη της κατά και της κυβέρνησης λέγοντας ότι εξυπηρετεί τον κ. Πέτσα να μην δώσει απαντήσεις. Κάλεσε την κυβέρνηση να δώσει τα στοιχεία για τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ λέγοντας ότι «οφείλει να μας πει πως διαχειρίστηκε το δημόσιο χρήμα. Να μας πει με ποια κριτήρια δόθηκαν τα χρήματα του ελληνικού λαό».

Η κυρία Γεννηματά αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στον τουρισμό αλλά και στην κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα. Όπως είπε όσον αφορά τον τουρισμό η ανησυχία του κόσμου είναι μεγάλη ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πήρε καθυστερημενα αποφάσεις για τους εργαζόμενους στον τουριστικό κλάδο.

Παράλληλα όπως είπε «χωρίς κυρώσεις στην Τουρκία από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα. Δεν αρκούν μόνο οι δηλώσεις. Ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να είναι πολύ πιο πιεστικός. Θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι στο επόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα υπάρξει συζήτηση για το θέμα».