Επιτροπή Δεοντολογίας: Στις 24 Ιουνίου η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση «υποβιβασμού»

Το προεδρείο της Επιτροπής Δεοντολογίας έκρινε, αφού μελέτησε και τα υπομνήματα που κατατέθηκαν, ότι το κατηγορητήριο και η εισήγηση της ερευνήτριας, Παναγιώτας Σπανού, έχουν βάση και η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ακροαματική διαδικασία
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την πολύκροτη υπόθεση «υποβιβασμού» που οδηγείται σε ακροαματική διαδικασία ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ καθώς το προεδρείο της Επιτροπής έκρινε, αφού μελέτησε και τα υπομνήματα που κατατέθηκαν, ότι το κατηγορητήριο και η εισήγηση της ερευνήτριας, Παναγιώτας Σπανού, έχουν βάση προκειμένου να εκδικαστεί η υπόθεση. Η εισήγηση της κυρίας Σπανού κάνει λόγο για υποβιβασμό του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου, ενώ φέρνει στο εδώλιο του κατηγορουμένου 15 φυσικά πρόσωπα μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης που απειλείται, βάσει κατηγορητηρίου, με εφ’ όρου ζωής αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο.

Οι δικηγόροι των 15 κατηγορουμένων ενημερώθηκαν ότι η ακροαματική διαδικασία θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιουνίου, στις 18.00 το απόγευμα, μέσω τηλεδιάσκεψης προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός. Το Δικαστικό Τμήμα, έπειτα από τις απολογίες των κατηγορουμένων, θα αποφασίσει αν θα κάνει δεκτές τις εισηγήσεις της ερευνήτριας ή θα τους αθωώσει. Θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πάντως, ότι η απόφαση θα έχει εκδοθεί μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.