Επίθεση με βιτριόλι: Για πέμπτη φορά χειρουργείται η Ιωάννα


Το πέμπτο κατά σειρά χειρουργείο κάνει αυτή την ώρα η 34χρονη Ιωάννα η οποία βρίσκεται στον θάλαμο του Θριάσιου Nοσοκομείου όπου και νοσηλεύεται μετά την επίθεση που δέχτηκε.

Η γυναίκα εξακολουθεί με όλες τις δυνάμεις να δίνει τη δική της μάχη για την οποία δεν ευθύνεται η ίδια, αλλά οι εμμονές της 35χρονης κατηγορούμενης η οποία βρίσκεται στη φυλακή.

Όπως έχει γίνει γνωστό η καυστική ουσία έχει κάψει το 93% του προσώπου της και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να σώσουν την κατάσταση.

Συνοδοιπόρο στο… Γολγοθά που ανεβαίνει η Ιωάννα έχει όλη την οικογένειά της. Η μητέρα της είναι κάθε λεπτό στο πλευρό της και στέκεται «βράχος» απέναντι στο κοριτσάκι της όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Όλοι τους παρακολουθούν τις εξελίξεις μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν το «βρώμικο παιχνίδι» που είχε στήσει όλο αυτό τον καιρό η κατηγορούμενη εις βάρος της αγαπημένης τους Ιωάννας.

Τα νέα στοιχεία που βγαίνουν στο φως από τις αστυνομικές αρχές για τη δράση της 35χρονης γεμίζουν οργή το πανελλήνιο αλλά και τους δικούς της ανθρώπους. Η 35χρονη γυναίκα έχει προφυλακιστεί και εξακολουθεί να κρατάει το στόμα της κλειστό, αρνούμενη την εμπλοκή και την ενοχή της στην υπόθεση.