(ΒΙΝΤΕΟ)-ΑΧΑΪΑ: Επίθεση με βιτριόλι – Σε κατάσταση σοκ ο 40χρονος αιγιώτης μήλον της έριδος – «Είναι εγκλωβισμένος σε άλλο σπίτι»!

 

Για τη σχέση του πελάτη με την 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα μίλησε στο Open o δικηγόρος του 40χρονου, Δημήτρης Γκαβέρας, ο οποίος αποκάλυψε πως «είναι εγκλωβισμένος σε άλλο σπίτι και δεν μπορεί ακόμα να διανοηθεί τι έχει συμβεί».

«Ο ίδιος δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι έχει προκληθεί αυτή η διαδικασία, γνώριζε την υπόθεση με το βιτριόλι και δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα μπορούσε να έχει ο ίδιος κάποια εμπλοκή», δήλωσε ο κ. Γκαβέρας και πρόσθεσε: «Βρίσκεται σε μία κατάσταση ψυχολογικού σοκ. Βλέπει την προσωπική του ζωή να παίρνει μία απίστευτη δημοσιότητα. Μάλιστα, είναι εγκλωβισμένος σε άλλο σπίτι και δεν μπορεί ακόμα να διανοηθεί τι έχει συμβεί. Νιώθει διωκόμενος και θύμα της υπόθεσης. Είναι το δεύτερο θύμα μετά την Ιωάννα Π., καθώς έχει βρεθεί σε αυτόν τον κυκεώνα».

«Έχουμε μία παραβίαση της μυστικότητας της διαδικασίας. Πριν καν ολοκληρωθεί η προανάκριση έχουν βγει στη δημοσιότητα πάρα πολλά στοιχεία. Θεωρώ ότι κάποια είναι αποσπασματικά και κάποια άλλα επιλεκτικά. Ο εντολέας μου, πριν από την προσαγωγή της 35χρονης μίλησε ειλικρινέστατα, είπε ακριβώς ό,τι γνωρίζει για την υπόθεση. Δεν είχε τίποτα να κρύψει» είπε ακόμη ο κ. Γκαβέρας τονίζοντας πως ο πελάτης του «φοβάται τη στοχοποίησή του καθώς η υπόθεση έχει πάρει μεγάλη έκταση. Ο ίδιος έχει ξαφνιαστεί και δεν μπορεί να αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο. Είδαμε σενάρια με βάση τα οποία η φερόμενη δράστιδα είχε φυλάξει κάποια αντικείμενα για να πραγματοποιήσει και σε άλλη επίθεση. Θα μπορούσε αυτός να ήταν το θύμα».

Δείτε το βίντεο από το Open: