Υπόθεση Μαντλίν: Στα πηγάδια του εξοχικού του υπόπτου αναζητούν τη σορό της οι αστυνομικοί

Στα πηγάδια του λευκού εξοχικού στην Πράια ντε λα Λουζ όπου διέμενε ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν το 2007 στην Πορτογαλία στρέφονται οι έρευνες της πορτογαλικής αστυνομίας αναζητώντας τη σορό της.

Το αγροτόσπιτο αυτό νοίκιαζε ο Γερμανός παιδεραστήςΚριστιάν Μπρίκνερ, βασικός ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης της τρίχρονης Μαντλίν.

Η εξοχική αυτή κατοικία βρισκόταν σε απόσταση περίπου μισής ώρας από το σημείο όπου εξαφανίστηκε η Μαντλίν.

Στη συγκεκριμένη έκταση όπου βρίσκεται το εξοχικό υπάρχουν πολλά παλιά πηγάδια κι ένα μονοπάτι που οδηγεί στην παραλίαόπου πήγαινε η οικογένεια ΜακΚάν.

Η πληροφορία αυτή βλέπει το φως της δημοσιότητας την ώρα που οι γονείς του κοριτσιού αναμένεται να έχουν ενημέρωση από τους Γερμανούς ντετέκτιβ για το πώς πέθανε η κόρη τους.

Από την πλευρά του, οι δικηγόροι του Μπρίκνερ υποστήριξαν ότι ο πελάτης τους δεν πρόκειται να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το κορίτσι εκτός κι αν του φέρουν αποδείξεις ότι εμπλέκεται.

Τι γράφει ο πορτογαλικός Τύπος

Η πορτογαλική αστυνομία ετοιμάζεται να ερευνήσει τα εγκαταλελειμμένα πηγάδια προκειμένου να βρει το πτώμα του παιδιού, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Sol».

Αρχικά σκέφτηκαν να σκάψουν τη γη γύρω από τα δύο σπίτια όπου κατοικούσε ο Γερμανός παιδεραστής στην Πράια ντα Λουζ.

Τα άλλα κτίσματα βρίσκονται σε λόφο κοντά στο θέρετρο, περίπου έντεκα λεπτά από το σημείο όπου διέμενε η Μαντλίν και η οικογένειά της.

Πορτογαλική πηγή υποστήριξε στη βρετανική εφημερίδα «Τhe Sun»:

«Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι έχει επαφές με τις γερμανικές αρχές σχετικά με την υπόθεση και αναμφίβολα προετοιμάζονται να κάνουν νέες έρευνες με την ελπίδα να μπει ένα τέλος στην υπόθεση της ΜακΚάν».