ΦΩΤΟ: Απόλλων-Έσπερος-Απολλωνιάδα: Η ισχύς εν τη ενώσει

Τις βάσεις για έναν καινούργιο και ελκυστικό Απόλλωνα υποσχέθηκαν να βάλουν Κ. Μαρλαφέκας, Γ. Αθανασίου, Αλ. Πολυδωρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της συνεργασίας του Απόλλωνα με τον Εσπερο ΑΟΠΑ.
«Στην Α1 μπορεί να παίξει οποιοσδήποτε. Εμείς θέλουμε να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο. Ο Απόλλων θα ξαναγίνει μεγάλος με τρόπο ευφυή. Είναι πρωτοποριακή κίνηση η ένωση δύο επιφανών Συλλόγων. Η Πάτρα έχει ανάγκη από παράγοντες με ικανότητα και διαίσθηση που θα βλέπουν την εξέλιξη του παιχνιδιού κάθε ημέρα» τόνισε ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα, Αλέκος Πολυδωρόπουλος.
Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Γιώργος Αθανασίου είπε:« Απόλλων, Απολλωνιάδα και Εσπερος ΑΟΠΑ θα κρατήσουν την διοικητική τους αυτοτέλεια. Οι ακαδημίες ενώνονται με στόχο να βγάλουμε ταλέντα από την Πάτρα για την Πάτρα. Τα παιδιά που μπορούν θα προωθούνται στον Απόλλωνα. Στόχος είναι η άνοδος στην Α1 Εθνική με μετρημένα βήματα και όταν θα είμαστε πραγματικά έτοιμοι. Τα βαρίδια σιγά-σιγά θα φύγουν. Για να κάνεις το επόμενο βήμα είναι στρατηγικός στόχος η συνεργασία».
Ο πρόεδρος του Εσπερου ΑΟΠΑ, Κώστας Μαρλαφέκας, πρόσθεσε: «Είναι μια συνεργασία που πρέπει να πετύχει. Στόχος είναι να επιστρέψει ο Απόλλωνας με δικά του παιδιά. Να καταφέρει να πάει εκεί που είναι η θέση του. Όμως αυτό πρέπει να γίνει με σταθερά βήματα».
Ο πρόεδρος της Απολλωνιάδας, Γιάννης Κοσμάτος τόνισε: «Η λειτουργία της Απολλωνιάδας ως U20 μας δίνει την ευχέρεια και την δυνατότητα να προετοιμάσουμε ένα δυναμικό υλικό νέων αθλητών ηλικίας έως 20 χρονών και παράλληλα να έχουμε άμεση διασύνδεση με την ανδρική ομάδα του Απόλλωνα. Η συνεργασία με τον Εσπερο ΑΟΠΑ αυτό τον στόχο έχει».
Παρουσιάστηκε και το τιμ που θα ηγηθεί στην νέα εποχή.
Τεχνικός διευθυντής ο Αλέκος Πολυδωρόπουλος και υπεύθυνος στις ακαδημίες ο Βαγγέλης Φλωράτος με τον Τάκη Φωτιάδη.