Ηλεία: Σε καταστολή 74χρονη από την Αμαλιάδα που φέρεται να αυτοπυρπολήθηκε

Σοβαρή κρινόταν μέχρι χθες η κατάσταση της υγείας μιας 74χρονης από την Αμαλιάδα, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου φέρεται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και κάποιες πληροφορίες, να έβαλε φωτιά στα ρούχα της για να καεί… Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 6 το απόγευμα, όταν άνθρωποι του περιβάλλοντος της, την είδαν να φωνάζει με τα ρούχα της να έχουν πιάσει φωτιά και χωρίς μέσα στο σπίτι να υπάρχουν «σημάδια» που να μαρτυρούν ότι είχε ξεσπάσει φωτιά σε κάποιον χώρο.

Άμεσα κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι πυροσβέστες ακινητοποίησαν την 74χρονη και κατάφεραν άμεσα να σβήσουν τα ρούχα της, ωστόσο έφερε εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο της το σώμα.

Η 74χρονη φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να έλεγε σε κατάσταση σοκ, ότι δεν ήθελε άλλο τη ζωή της και μετά την αρχική διακομιδή της στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Πύργου σε σοβαρή κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είναι διασωληνωμένη σε καταστολή και υπό μερικό αερισμό και αναζητείται Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε όλη τη χώρα, αφού σύμφωνα πάντα με πληροφορίες η ΜΕΘ Πύργου φέρεται να είναι στο full…