Μια οφειλόμενη απάντηση στον κο Νικολάου

Ο κος Νικολάου ένα χρόνο μετά τις εκλογές!!!

Επανήλθε ο κος Νικολάου με την επετειακή συνέντευξη για την ήττα του στις δημοτικές εκλογές πριν ένα χρόνο και χωρίς ίχνος αυτοκριτικής έδειξε τον πραγματικό του εαυτό! Αμετανόητος, αλαζονικός, διαστρεβλωτής της πραγματικότητας και κυρίως χωρίς μια συγνώμη για τα δεινά που συσσώρευσε στις πλάτες των δημοτών!

Αλήθεια τι εννοείτε κ Νικολάου στη συνέντευξή σας, που την προβάλλετε και την ξαναπροβάλλετε? Ότι ο λαός δεν εκτίμησε τις επιτυχίες σας, ότι δεν πείστηκε από τις φωτογραφίες σας, ότι δεν εκτίμησε το τεράστιο έργο σας?

Επειδή θεωρείτε ότι έχουμε μικρή μνήμη σας θυμίζουμε.

Διαλύσατε την ΔΕΥΑΔ, γκάνιαξε ο κόσμος για νερό, την αφήσατε συντρίμμια, να χρωστάει σε όποιον κινείτε και αναπνέει, αφήσατε 214.000 € ταμιακό έλλειμμα και το στείλαμε όπως είχαμε υποσχεθεί στον εισαγγελέα και τις επόμενες ημέρες θα μάθει ο Λαός της Δυτικής Αχαΐας και τα επόμενα κατορθώματά σας!

Με την 234/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου υπογράψατε την μεταφορά των απορριμμάτων των Δήμων Πατρέων, Καλαβρύτων και Ερυμάνθου, δηλαδή το 85 % των απορριμμάτων του Νομού Αχαΐας στον ΧΥΤΑ Φλόκα, εξαπατώντας ακόμη και τους ίδιους τους δημοτικούς σας συμβούλους για μια προεδρία του τότε ΦΟΔΣΑ!

Κατασπαταλήσατε το δημοτικό χρήμα με προφορικές αναθέσεις σε κολλητούς και ημέτερους, παρακάμπτοντας κάθε προβλεπόμενη διαδικασία. Πληρώνατε στην συνέχεια με δικαστικές αποφάσεις, στις οποίες δεν ασκούσατε ως οφείλατε τις προβλεπόμενες ανακοπές και στις οποίες αντίδικος του δήμου ήταν ο Πρόεδρος του δημοτικού σας συμβουλίου! Ακόμη και σήμερα δεν έχουμε διαπιστώσει το συνολικό ύψος αυτών των αναθέσεων, κάθε ημέρα μας στέλνετε καινούργιες! Όμως και για αυτές έχουμε μπροστά μας το χρόνο να πληροφορηθεί ο Λαός της Δυτικής Αχαΐας με ακρίβεια για τα έργα και τις ημέρες σας στη διοίκηση του Δήμου.

Με τα καμώματα σας διαλύσατε κάθε υπηρεσιακή λειτουργία, με συνέπεια οι υπηρεσίες να μην έχουν υπογράψει μελέτες και να μην έχουν ολοκληρωθεί διαδικασίες, με αποτέλεσμα όλα αυτά να χρειάζονται δουλειά από την αρχή! Όλες οι υπηρεσίες της διοίκησης του Κράτους αιρετές και μη, οι επαγγελματίες προμηθευτές του δήμου, γνώρισαν μία πλήρως αναξιόπιστη δημοτική αρχή με βλαχοπολιτική και αναξιόπιστη συμπεριφορά, με φωτογραφίες και ψέματα!!

Αγροτική οδοποιία, ηλεκτροφωτισμός, καθαριότητα, γινόντουσαν μόνο με ρουσφέτια! Χαλικοστρώσεις, λάμπες, κάδοι σε ημέτερους και φίλους! Αποτέλεσμα? Απροσπέλαστοι αγροτικοί δρόμοι, ηλεκτροφωτισμός με τεράστιες ελλείψεις και ένας Δήμος πνιγμένος στα Απορρίμματα και τις ανεξέλεγκτες χωματερές! Παραδώσατε ένα δήμο σε πλήρη ανυποληψία! Μπορούμε να σας αναφέρουμε και άλλα κε Νικολάου για τα κατορθώματα σας, ων ουκ έστιν αριθμός!

Καταρρακώσατε και απαξιώσετε πλήρως τον θεσμό και τους Προέδρους των κοινοτήτων, για τους οποίους υποτίθεται κόπτεστε σήμερα, με τον διαχωρισμό δικοί μας και οι άλλοι, με τις συνεχείς παρεμβάσεις και παρακάμψεις στις κοινότητες για να μπορείτε να ρουσφετολογείτε ασύστολα και να εξυπηρετείτε τους ημέτερους!

Ο Λαός της Δυτικής Αχαΐας κε Νικολάου πριν ένα χρόνο μίλησε με την ψήφο του για την πολιτική που εφαρμόσατε! Απλά, καθαρά και ξάστερα! Πολιτική που έφερε το Δήμο πίσω και τον δημότη να χάνει και τα αυτονόητα! Αυτό τον Δήμο παραδώσατε κε Νικολάου! Έχετε μόνο ένα δρόμο! Να σεβαστείτε τον θεσμικό σας ρόλο και να ζητήσετε συγνώμη από τον Λαό της Δυτικής Αχαΐας!

Αγωνιζόμαστε τίμια και με σκληρή δουλειά, μέσω των πρωτόγνωρων καταστάσεων του Κορωνοϊού, να επαναφέρουμε τον Δήμο στην κανονικότητα, να έχει ο Δημότης τα αυτονόητα και να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο! Τα πρώτα μας βήματα αργά αλλά καθαρά δίνουν το στίγμα μας! Προγραμματισμός, οργάνωση, προτεραιότητες, ομαδική δουλειά, υπομονή και διαφάνεια είναι τα εργαλεία μας! Με τις αρχές μας, τις αξίες μας και την σκληρή μας δουλειά θα κάνουμε το όραμα μας πραγματικότητα!!! Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!!!

Σπύρος Μυλωνάς

ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ