ΠΑΤΡΑ: Λουκέτο στο κλαμπ «Ντιβάνι» στα Βραχνέϊκα για «διασπορά κορονοϊού» – Διαμαρτυρία της ιδιοκτησίας: «Ντρεπόμαστε που είμαστε ‘Έλληνες»

Ανακοίνωση εξέδωσε το “Ντιβάνι Πολυχώρος”, στα Βραχνέικα Πατρών, με αφορμή το λουκέτο-κάποιοι μιλούν και για χρηματικό πρόστιμο-που του επιβλήθηκε, στο πλαίσιο ελέγχων αντιμετώπισης της διασποράς του κορονοϊού.

Όπως έγινε γνωστό, έλεγχοι σε παραλιακά καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, έγιναν αργά χθες βράδυ και -σύμφωνα με πληροφορίες- σε δύο επιχειρήσεις διαπιστώθηκε συνωστισμός, με αποτέλεσμα να επιβληθούν πρόστιμα, με τις ίδιες πληροφορίες να μιλούν για διψήφιο αριθμό σε κάθε μία περίπτωση.

 

Ωστόσο, σε ότι αφορά το “Ντιβάνι”, σύμφωνα με τα όσα το ίδιο υποστηρίζει, «η πραγματικότητα είναι ότι μόνο 141 άτομα υπήρχουν στον χώρο, κανένα άτομο στο μπαρ και το προσωπικό δούλευε τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας».

«Δυστυχώς, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η οργή που σε κάνουν να νιώσεις», αναφέρουν οι υπεύθυνοι του «Ντιβάνι» και καταλήγουν λέγοντας ότι «Συγχαρητήρια που μας κάνετε να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της επιχείρησης :

“Το Ντιβάνι Πολυχώρος θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεοτέρας. Θα ήθελα να μοιραστώ την απογοήτευση μου για το κράτος στο οποίο ανήκουμε για τις αρχές τις οποίες μας διοικούνε και την κυβέρνηση στην οποία «στηριζόμαστε» η οποία από την αρχή του κορονοϊού εγγυήθηκε πως θα μας προστατέψει και θα μας αγκαλιάσει σαν παιδιά της να το αντιμετωπίσουμε όλο αυτό ως οικογένεια . Δυστυχώς τα λόγια πάντα είναι πιο εύκολα από τις πράξεις . Δυστυχώς το κράτος πρόνοιας έχει μόνο θεωρητική βάση και καλούνται να πληρώσουν τα σπασμένα μικρές επιχειρήσεις που έχουν να ταΐσουν την οικογένεια τους και να πληρώσουν το νοίκι τους. Δυστυχώς για ακόμα μοα φορά κατλαβαινουμε ποσό μικροί είμαστε μπροστά σε όλα όσα αυτοί κανονίζουν πάνω στις πλάτες μας . Δυστυχώς δεν μπορείς να κανείς τίποτα για να αποδείξεις ότι ήσουν ίσως το πιο νόμιμο μαγαζί ως προς τα μέτρα που τέθηκαν και λειτουργούσε χθες το βράδυ , με μόνο 141 άτομα να υπάρχουν στον χώρο σου , κανένα άτομο στο μπαρ και ενα προσωπικό να δουλεύει τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας . Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία αξιοκρατία. Δυστυχώς το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι ούτε τα πρόστιμα ούτε η αναστολή λειτουργίας. Δυστυχώς το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η οργή που σε κάνουν να νιώσεις . Η αδικία που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια σου και δεν μπορείς να αντιδράσεις , δεν εχεις το δικαίωμα να το κανείς . Η απογοήτευση ότι τελικά αυτή η χώρα δεν θα αλλάξει ποτέ και πάντα η ανάληψη ευθύνης θα παραβλέπεται και θα τα επομιζονται όλα άνθρωποι οι οποίοι απλά δεν έχουν την εξουσία για να αντιδράσουν . Συγχαρητήρια που μας κάνετε να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες”.

Home