«Κεραυνός εν αιθρία» στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό μετά την αποχώρηση Γιαννακόπουλου

Καταθλιπτικό είναι το κλίμα στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Οι «πράσινοι» ήταν έτοιμοι για την αγωνιστική «εκτόξευση», είχαν επιστρέψει στη διεκδίκηση των τίτλων και βρίσκονταν στο τελευταίο κομμάτι της αποπληρωμής των χρεών τους. Έτσι, η ανακοίνωση του Γιαννακόπουλου, που κατέληξε με τη φράση: «Παναθηναϊκέ μου, αντίο και καλή τύχη», έμοιαζε με κεραυνό εν αιθρία στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Είναι γεγονός πως ο Παναθηναϊκός, όπως έλεγαν όλοι, έμπαινε στην καλύτερη σεζόν της τελευταίες δεκαετίας στον Ερασιτέχνη, έχοντας ανταγωνιστικές ομάδες σχεδόν σε όλα τα σπορ. Τα τμήματα είχαν μπει σε διαδικασία «χτισίματος», ενόψει της νέας σεζόν και όνειρο όλων ήταν να γίνει πραγματικότητα το «πρωταθλητής σε όλα τα σπορ», που επιτάσσει ο ύμνος του συλλόγου.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Τώρα έχει Στοίχημα με Live Stream* & Cash out* στα διεθνή πρωταθλήματα *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
Το ίδιο στενάχωρο κλίμα επικρατεί και στα γραφεία του Ερασιτέχνη. Την τελευταία διετία η κατάσταση είχε εξυγιανθεί, οι εργαζόμενοι ήταν ευχαριστημένοι και ταμειακώς τακτοποιημένοι.

Μεγάλη ανησυχία υπάρχει και στην ομάδα του βόλεϊ Ανδρών, που σε 15 μέρες μπαίνει στην τελική ευθεία για το Final Four του πρωταθλήματος Ελλάδας. Η οριστική αποχώρηση του Γιαννακόπουλου έχει ταρακουνήσει τους πάντες, παρά το γεγονός πως η τωρινή διοίκηση έχει διαμηνύσει πως άπαντες θα πληρωθούν κανονικά τους μισθούς της τρέχουσας σεζόν.

Στην ουσία, η ανησυχία στο «τριφύλλι» αφορά το αύριο. Έτσι, όλοι βρίσκονται… stand by και περιμένουν τις εξελίξεις, που θα αφορούν την ημερομηνία των εκλογών, ώστε να δουν ποιος θα αναλάβει να «τρέξει» την επόμενη μέρα.

Κι όλα αυτά, βεβαίως, με τον σοβαρό κίνδυνο ο Παναθηναϊκός το επόμενο χρονικό διάστημα να μην μπορέσει να δημιουργήσει ομάδες που θα σταθούν με αξιώσεις στο ανώτερο επίπεδο.