ΑΧΑΪΑ: Συνάντηση Μυλωνά με τον Μ. Χρυσοχοΐδη – Ενίσχυση του Α.Τ Κ. Αχαΐας δημιουργία Τμήματος στα Σαγαίϊκα

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα, Σάββατο 13 Ιουνίου 2020, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Ν. Μυλωνάς μαζί με τους αιρετούς του Νομού με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Πάτρα.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης αυτής ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον υπουργό για μια σειρά από μείζονα ζητήματα του Δήμου με κυριότερο αυτό της ανάγκης ενίσχυσης του αστυνομικού τμήματος Κ. Αχαΐας με πρόσθετο ανθρώπινο δυναμικό, εξοπλισμό και μέσα αλλά και την δημιουργία Αστυνομικού Τμήματος στα Σαγαίϊκα.

Ο Δήμαρχος τόνισε τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας εξαιτίας των χιλιάδων Ρομά και μεταναστών – εργατών γης από την Ν.Α Ασία που διαμένουν στην περιοχή, του μειωμένου αριθμού αστυνομικών δυνάμεων που καλούνται να καλύψουν φυλακές, ΒΙ.ΠΕ, αεροδρόμια και πληθυσμό που υπερβαίνει τις 50.000 κατοίκους τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ζητήθηκε εκ νέου συνάντηση στο επόμενο χρονικό διάστημα στην Αθήνα με στόχο την περαιτέρω συζήτηση των θεμάτων αυτών για μια πιο επιτυχημένη αστυνόμευσης της περιοχής μας.