(Βίντεο)-Snik: Έχω λεφτά, τρώω καλά και έχω μ@ν@@@ γκόμενα

Την απάντηση του σε έναν follower ο οποίος του είπε πως έχει πάρει κιλά, έδωσε ο Snik μέσω ενός Instastory.

O ράπερ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Instagram απάντησε στον διαδικτυακό του φίλο το εξής: «Πότε είπα ρε μ@@@@ες ότι είμαι μοντέλο εσωρούχων; Έχω λεφτά, τρώω καλά και έχω μ@@@@@α γκόα! Στ’ @@ μου! Εδώ…».

Το συγκεκριμένο βίντεο, προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Ant1 το πρωί της Πέμπτης ενώ δεν είναι διαθέσιμο στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram του Snik καθώς τα Instastories παραμένουν στον διαδικτυακό αέρα για 24 ώρες.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, η απάντηση αυτή δόθηκε κάποιες μέρες πριν και την έστειλε κάποιος στον Δημήτρη Ουγγαρέζου.

«Αφήνω στην άκρη τη σεξιστική φράση και μπαίνω στην ουσία» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολιάζοντας το βίντεο και πρόσθεσε: «Η ουσία είναι η εξής: ό,τι αυτά που ήθελε στη ζωή του τα κατάφερε, έχει μια πάρα πολύ ωραία γυναίκα, στη δουλειά του τα πάει καλά, βγάζει λεφτά, οπότε θα φάει και κάτι παραπάνω για να αποζημιώσει τον εαυτό του».

«Θα το ξεκινήσω από το χαλαρό κομμάτι» απάντησε η Φαίη Σκορδά και τόνισε πως είναι δικαίωμα του Snik να πάρει όσα κιλά θέλει.