Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Δεύτερο 24ωρο άφαντη η 10χρονη Μαρκέλλα – «Την άρπαξαν με τη βία» λέει η μητέρα της

Για δεύτερο 24ωρο παραμένει άφαντη η 10χρονη Μαρκέλλα που εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης όταν και αποχώρησε από το 101ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Κάτω Τούμπας.

Στην ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προσπάθειες για την συλλογή όλων των απαιτούμενων πληροφοριών που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της μικρής, την οποία όπως αναφέρουν πληροφορίες την προσέγγισε μία άγνωστη γυναίκα με κόκκινα μαλλιά, την φώναξε με το όνομά της και φαίνεται πως έφυγε μαζί της προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η μικρή Μαρκέλλα ήταν εκείνη την ώρα μαζί με έναν συμμαθητή της ο οποίος έχει ήδη μιλήσει από χθες στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Συνοδευόμενος από μέλη της οικογένειας του, με τη σχολική τσάντα στον ώμο και κρατώντας ένα σάντουιτς στο χέρι, ο μαθητής όπως μεταδίδει το GRtimes.gr, έφτασε λίγα λεπτά πριν τις 16.00 προκειμένου να καταθέσει ξανά οτιδήποτε γνωρίζει και παρατήρησε χθες το μεσημέρι, και μπορεί να βοηθήσει στην υπόθεση.

Τι είπε στους αστυνομικούς
Όπως είπε ο συμμαθητής της 10χρονης περιγράφοντας την ώρα που χωρίστηκε από εκείνη, «ήρθε μια κοκκινομάλλα γυναίκα, την φώναξε με το όνομά της, της είπε να πάνε μια βόλτα και την τράβηξε από το χέρι», ενώ όπως είπε στη συνέχεια η 10χρονη φάνηκε να την γνωρίζει, δεν αντέδρασε και δεν έκλαιγε.

Περιγράφοντας την γυναίκα είπε πως ήταν ψηλή, φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο μπουφάν.

«Μαρκέλλα άμα με ακούς να ξέρεις ότι όλοι οι φίλοι σου σε ψάχνουμε και σε αγαπάμε πάρα πολύ», είπε ο συμμαθητής της Μαρκέλλας στο τέλος.