Θεσσαλονίκη: Δεύτερη αναβολή στη δίκη της «παρουσιάστριας» που έριξε νερό στον Νίκο Χαρδαλιά

Δεύτερη αναβολή, λόγω κορωνοϊού, δόθηκε στη δίκη της 44χρονης αυτοαποκαλούμενης «παρουσιάστριας» που κατηγορείται για εξύβριση και απειλή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, η κατηγορούμενη πήρε εξιτήριο από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, που είχε οδηγηθεί κατόπιν εισαγγελικής εντολής, ωστόσο δεν παρέστη στο δικαστήριο.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, αφότου έδωσε αναβολή και όρισε τακτική δικάσιμο στις 7 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Με βάση το κατηγορητήριο, η 44χρονη την περασμένη Τρίτη, στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά και Δημητρίου Γούναρη, επιτέθηκε στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά. Αρχικά, τον προσέγγισε ενώ γευμάτιζε σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, την οποία επισκεπτόταν, και του πέταξε ένα γυάλινο ποτήρι με νερό.

Ταυτόχρονα, άρχισε να τον βρίζει λέγοντας «νεκροθάφτη μας κατέστρεψες, θα δεις ρε τι θα πάθεις» και «α—– δεν θα γλιτώσεις», κινούμενη απειλητικά προς το μέρος του. Ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε ότι επιθυμεί την ποινική της δίωξη, ενώ η γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.