Επιτυχημένη διαχείριση της πανδημίας!

Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας ο Ιάσονας Φωτήλας και γραμματέας της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της βουλής όπου συζητούνται τα θέματα υγείας.
Δεν μπορούσε λοιπόν να μην επισκεφθεί όλες τις μονάδες υγείας της Πάτρας ώστε να δει ιδίοις όμμασι την κατάσταση που επικρατεί. Δόθηκαν αρκετά ποσά από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και το Υπουργείο Υγείας για προσλήψεις λόγω κορωνοϊού σε ιατρικό, νοσηλευτικό και επικουρικό προσωπικό και ήταν αναμενόμενο ότι θα παρακολουθούσε την καλή αξιοποίησή τους στο Νομό του.
Ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα από τον Άγιο Ανδρέα και το Καραμανδάνειο, αυτή την Παρασκευή πήγε στην έδρα της 6η ΥΠΕ και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.
Στην 6η ΥΠΕ συζήτησε με τον διοικητή και φίλο Γιάννη Καρβέλη.
Ο τελευταίος τον ενημέρωσε διεξοδικά για όλα τα νοσοκομεία και ειδικά για τη λειτουργία τους τον καιρό της πανδημίας. Έδειχνε ικανοποιημένος ο βουλευτής από αυτά που άκουσε και τον σχεδιασμό για την επόμενη περίοδο, αλλά προφανώς «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο»! Συμφώνησαν να τα ξαναπούν, γιατί η ουσιαστική έναρξη της τουριστικής περιόδου της Δευτέρα 15 Ιουνίου κάνει επιφυλακτικούς τους ιατρούς και τους ειδικούς επιστήμονες για εισαγόμενα κρούσματα.
Τα ίδια θέματα συζήτησε στη συνέχεια με την διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο με τον διοικητικό διευθυντή Β. Δημόπουλο, τον γνωστό και από την εμφάνισή του στην τηλεόραση καθηγητή Χ. Γώγο αλλά και τους συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους. Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Φωτήλας για το προσωπικό. Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην πανδημία και βοήθησαν ώστε να καταταγεί η χώρα διεθνώς πολύ ψηλά λόγω της επιτυχημένης διαχείρισης της πανδημίας!