Αυτό το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Φιλαδέλφεια καθώς γινόταν μια ειρηνική διαμαρτυρία για το κίνημα Black Lives Matter

Όταν η Kerry Anne και ο Michael Gordon επέλεξαν να αναβάλουν το γάμο τους στις 26 Μαΐου 2020 λόγω του COVID-19, πιθανότατα ποτέ δεν οραματίστηκαν ότι ο μικρο-γάμος τους ήταν σύμβολο αγάπης και ελπίδας κατά τη διάρκεια εθνικής κατακραυγής για το κίνημα των Μαύρων και τον αντι-ρατσισμό.

Μετά το κλείσιμο του COVID-19, το Logan Hotel στη Φιλαδέλφεια ανακοίνωσε ότι δανείζει τον υπαίθριό του χώρο σε ζευγάρια των οποίων οι γάμοι είχαν αναβληθεί για να διοργανώσουν τους γάμους του πάντα σε στενό κύκλο. Αυτό στάθηκε η αφορμή για να τελεστεί ο γάμος του ζευγαριού.

“Ο Mike δεν ήθελε πραγματικά να παρατείνει τους αρραβώνες μας και ήθελα να βεβαιωθώ ότι όλη η οικογένεια και οι φίλοι μου θα ήταν εκεί για να γιορτάσουν μαζί μας. Ο κόσμος είναι τόσο απρόβλεπτος, οπότε αποφασίσαμε να αρραβωνιαστούμε και να παντρευτούμε την ίδια μέρα”, λέει η Kerry Anne. “Θέλω να έχω καλές αναμνήσεις και να το γιορτάζαμε με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι άρχισα να κάνω έρευνα για χώρους που θα μπορούσαμε να κάνουμε την τελετή.  Το Logan Hotel ήταν η πρώτη επιλογή που συνάντησα. Εκεί είχαμε σχεδιάσει το bridal shower μας και έτσι ήξερα ότι μου άρεσε ο χώρος. Έτσι αποφασίσαμε αμφότερες πλευρές ότι ο γάμος θα μπορούσε να γίνει στις 6 Ιουνίου. ”

Το ζευγάρι προσκάλεσε την οικογένεια και στενούς του φίλους, τους ζήτησε να φορούν μάσκες και να ντυθούν στα λευκά. Ενημέρωσαν όλους τους συντελεστές της γάμου για τον τελικό χώρο της τελετής. Όμως, επειδή το πρωτότυπο νυφικό της δεν ήταν διαθέσιμο λόγω της τρέχουσας κατάστασης, η Kerry Anne αγόρασε ένα φόρεμα Sophia Tolli αποκλειστικά για αυτήν την τελετή και συμπλήρωσε το look της με ένα κρυστάλλινο headpiece.

Το απόγευμα πριν από τη μικρή τελετή, το ζευγάρι ενημερώθηκε ότι είχε προγραμματιστεί μια διαμαρτυρία ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα να σταματήσει η κυκλοφορία.

Βέβαια, αυτό δεν πτόησε το ζευγάρι. Όταν η Kerry Anne στάθηκε στο δρόμο για να περιμένει την άφιξη του συζύγου της, οι διαδηλωτές συσπειρώθηκαν γύρω της ως μια ένδειξη αγάπης και υποστήριξης για το κίνημα του Black Lives Matter. “Η πορεία θα περνούσε από μπροστά μας, όμως όταν έφτασα στο ξενοδοχείο δεν είχαν περάσει ακόμη”, εξηγεί η Kerry Anne. “Όλα συνέβησαν επειδή ξέχασα την ανθοδέσμη μου στο ξενοδοχείο και περίμενα τον Michael να μου τη φέρει.”

Μόλις ήρθε η ανθοδέσμη, η νύφη κατάλαβε ότι αυτή η στιγμή με τον Michael επρόκειτο να γίνει πολύ πιο δημόσια και αν και απρόσμενη, πολύ πιο ξεχωριστή. «Ήμουν η μόνη που έβλεπα τα πάντα να συμβαίνουν, επειδή στεκόμουν στο πλάι του δρόμου περιμένοντας την ανθοδέσμη μου. Στη συνέχεια είδα ανθρώπους να πλησιάζουν, στέλνοντας πολλή αγάπη και φωνάζοντας “Μαύρη αγάπη!” , “Συγχαρητήρια!”, “Να έχετε έναν υπέροχο γάμο!”, “Ελπίζουμε και οι δύο να έχετε ένα υπέροχο μέλλον μαζί”, “Είστε όμορφοι!” – τόσο πολλή αγάπη”

Τα βίντεο του ζευγαριού που βλέπουν το ένα το άλλο για πρώτη φορά στη μέση μιας ειρηνικής διαμαρτυρίας έκανε τον κύκλο του διαδικτύου το Σαββατοκύριακο.